Интересни идеи за съхранение на обувки

Практически съвети

Преди оставяхме обувките си в коридора по съвсем практически съображения – за да не носим мръсотия из къщата. Остава само да се реши основният въпрос: как да се уверите, че самото антре не се замърсява, а обувките се държат по спретнат и приятен на вид начин.

Идеи за съхранение на обувки

Тези идеи са универсални и ще ви бъдат полезни за коридори от всякакъв размер. Следователно можете да използвате избор в зависимост от вашите собствени възможности и предпочитания.

  • Фотьойл ракла – Страхотна възможност за оптимизиране на пространството. Същността е проста, в такъв сандък има отделения за съхранение на чифтове обувки, отгоре е тапициран с мек материал и представлява удобна седалка.
  • Хоризонтална стойка – Страхотна компактна опция, която е проста в дизайна. Прилича на тясна дъга, която в горната си част се присъединява към повърхността на стената, а горната страна е малко по-къса от долната. По този начин, пръстът на обувката опира в горната част, подметката е поставена в долната част, а основното предимство е, че е лесно да се пере.
  • Мобилен рафт – Най-добре е да изберете малко пластмасово нощно шкафче с колелца, което има отделения за чифтове обувки. Лесно е да съхранявате много обувки там и когато то се замърси, просто вземете цялото нощно шкафче и го измийте под душа.
  • Куки за обувки – Използва се предимно за ботуши. Монтира се прът, а към него куки с щипки за горната част на ботушите.

Съвети за чистота от обувки

В заключение ето няколко полезни съвета, които ще ви позволят да замърсите по-малко къщата си и да я поддържате чиста. За да не донесете мръсотия вкъщи чрез обувките си, инсталирайте малка конструкция с четки за обувки пред входната врата или поне използвайте парцали. Много е важно да измиете обувките си, след като се приберете вкъщи, поне с малко вода и едва след това да ги сложите за съхранение.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари