Изграждане на канализация от АкваЕМ

ВиК услуги

В нашата компания можете да поръчате професионален монтаж на вътрешни и външни канализационни системи за всяко съоръжение според индивидуални планове. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете необходимите материали и компоненти, които гарантирано ще продължат дълги години. Канализационните системи до ключ за къща от АкваЕМ са трайни решения.

Качеството на системата в съоръжението определя ефективността на събирането и обезвреждането на отпадъчните води, екологичността на съоръжението и комфорта при експлоатацията му. В жилищна сграда или в производствено съоръжение състоянието на канализационната система е еднакво важно.

В първия случай чистотата и здравето на живите хора ще зависят от това. За индустриалните съоръжения работното състояние на канализационната система и нейното съответствие с държавните изисквания ще намалят рисковете от искове от инспекционните органи.

Етапи на канализационна инсталация

Обемът на работата на всяко съоръжение зависи от неговото местоположение, разположение и площ, условия на работа и изисквания на клиента.

 

По принцип инсталирането на канализационната система се извършва на следните етапи:

  • посещение на място на бригадир за оценка на основните му характеристики;
  • изготвяне на план за работната зона, оценка на обема на работата и нейната сложност, съставяне на приблизителна оценка;
  • одобряване на плана и списъка с материали с клиента, съгласуване на всички работни въпроси;
  • демонтаж, изкопване, постелки с пясък;
  • полагане на тръби и фитинги, тестване на мрежата;
  • покритие на системата, монтаж на санитарен фаянс.

На последния етап се тества канализационната система в София, проверяват се всички елементи. След това се издава официална гаранция и се извършва пълно уреждане.

 

 

Най-удобно е да поръчате инсталацията заедно с водопровода. Качеството на работата на системата до голяма степен зависи от нивото на професионализъм на специалистите. При най-малките недостатъци и грешки проблемите неизбежно ще се появят в близко бъдеще. Компанията АкваЕМ ви кани незабавно да изберете добри и опитни майстори, за да спестите пари в бъдеще за сложни и скъпи ремонти.

Кога е необходима инсталация

В няколко случая се изисква сложна канализационна система до ключ:

  • за всяко новопостроено жилищно и индустриално съоръжение;
  • при модернизиране на лятна къща или селска къща и осъществяване на комуникации в нея.

За частните къщи системите са организирани на кратко разстояние. По-сложно е положението с големи обекти – ферми, фабрики, индустриални комплекси. Самият проект за такива проекти е доста сложен, а разходите за работа и материали са високи.

Ако е невъзможно да се свърже с централната канализационна мрежа, например, ако обектът е далеч от града, се създава автономна канализационна система с организиране на картер . Във всеки случай опитни майстори от АкваЕМ ще предложат оптималното решение за оттичане на вода за всеки конкретен обект, като се вземат предвид индивидуалните му характеристики.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари