Как да изберем приспособления за баня

Обзавеждане

Когато избираме аксесоари за баня, трябва да обърнем внимание както на визуалния аспект, така и на използваните материали и технологии. От богатата оферта можем лесно да изберем приспособления за баня, които не само идеално ще допълнят външния вид на интериора, но преди всичко надеждно ще изпълняват функцията си за дълго време, като същевременно поддържат безупречен външен вид.

Създаване на индивидуален стил в интериора

Фитингите са неразделна част от оборудването за баня, затова е важно продуктите, които избираме, да съответстват на стила на другите елементи на стаята, създавайки хармонично цяло. Разнообразието от дизайни и покрития – от модерен и минималистичен, през авангарден, до класически – ви позволява да се движите свободно в рамките на определена естетика и да развиете индивидуален стил в интериора.

Правилно подбраният цвят на фитингите, както и повърхностното му покритие, ще ни позволят да постигнем желания ефект. Все по-често, в допълнение към хрома, в дизайна се появяват и други цветове, като черно, златно, метални нюанси на сивото или топли нюанси на бронз и антична мед. Също така си струва да се обърне внимание на повърхността. Може да бъде завършен с привличащ вниманието блясък или четка – по-фин и естествен.

Трайност в продължение на години

В допълнение към външния вид на фитингите е важно и качеството на материалите и компонентите, благодарение на което продуктът ще ни служи надеждно дълги години.

Главата е сърцето на всеки кран, така че е много важно да изберете продукти, оборудвани с най-висококачествените керамични и термостатични глави. Те осигуряват плавно и прецизно регулиране на водния поток, като същевременно гарантират безопасност и надеждна работа.

Спестяване на вода 

Имайки предвид грижата за околната среда, струва си да обърнем внимание дали фитингите ни позволяват да спестим консумация на вода. Например батериите с технология ECO WATER намаляват консумацията на вода с ~ 50%, като същевременно поддържат висок комфорт при използване на продукта.

Аераторите също имат значително влияние върху икономията на вода и комфорта при използване. Последното поколение аератори и пръскачки с технология за аерация на водата, AIR WATER, правят водата приятна на допир, а потокът не пръска и е безшумен и равномерен, дори при разлики в налягането.

Източник- faians.com

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари