Как да изберем спално бельо

Практически съвети

Изборът на най-добрите  чаршафи  може да бъде трудна задача. В днешно време има безброй марки и стилове чаршафи, но не всички са създадени с качеството, което се надявате да намерите. Някои чаршафи са просто твърде тънки, докато други не отговарят на обещанията на производителя. Всеки от тези комплекти чаршафи, които ще видим е направен от най-добрите материали и всички биха изглеждали страхотно на леглото ви. Така че нека да разгледаме по-задълбочено …

Sheex

Търсите ли траен, но удобен комплект чаршафи за вашето кралско легло? Ако е така, комплектът Sheex Original Performance е идеалният продукт за вашата спалня. Този невероятен комплект се предлага с калъф за юрган,  основен чаршаф и две кралски калъфки за възглавници. Основния чаршаф ви предлага прецизно прилепване, което му помага да остане плътно прикрепено към вашия матрак, което ви дава повече контрол. Изработен от смес от 87% полиестер и 13% еластан. Поради уникалната си комбинация, този комплект позволява на тялото ви да остане по-хладно през нощта през тези топли летни месеци. Всъщност комплектът е с 50% по-дишащ от традиционните памучни чаршафи което ви дава много допълнителен комфорт. Меки за кожата, тези чаршафи ще ви обгърнат с комфорта, който очаквате.

 Malouf

Комплектът от еднослоен египетски памук Malouf 600 Thread Count е един от най-добрите. С големия брой конци просто не можете да поискате по-удобни завивки. Този кралски комплект включва калъф за юрган, основен чаршаф и две големи калъфки за възглавници – всички са проектирани с издръжливост. Основният чаршаф разполага с 22-инчов дълбок еластичен джоб, който ще му помогне да остане на място през цялата нощ върху матрака. Красивите сатенени подгъви добавят малко елегантност към този комплект чаршафи и ще изглеждат страхотно на вашето легло с кралски размери! Изработен от 100% истински египетски памук, този комплект ще ви обгърне в комфорт и стил. С брой конци 600, никога няма да се притеснявате, че този комплект чаршафи се разпада. Malouf се е постарал да проектира красив и елегантен комплект с кралски чаршафи.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари