Как да разтегнете обувките си

Обувки

През живота си всеки човек поне веднъж е имал проблеми с обувките. За да не се окажете в ситуация, когато кожените обувки или маратонки, които харесвате, са стегнати, трябва да научите няколко начина за носене на обувки.

И така, как да носите обувки?

В специализираните магазини се продават спрейове за обувки. Лесно е да ги използвате. За да направите това, просто трябва да изпръскате няколко пъти на мястото, което ви притиска, да обуете обувките си и да изчакате резултата. Цената за такъв спрей често не е оправдана. Тогава, за да отговорим на въпроса как да носим обувки, народните средства ще ни помогнат. За разтягане се използват няколко метода, ефективността на които е различна, така че трябва да изберете най-добрия вариант за себе си:

Разтягане с вестници

Разтягане с алкохол

Разтягане на обувките в хладилника

За да опънем обувките си с вестници, ще ни трябват преди всичко вестници и вода. Вестниците трябва да бъдат разкъсани на парчета, навлажнени с вода и натъпкани вътре в обувките. Освен това обувките трябва да бъдат пълнени с вестници доста силно, така че разтягането да продължи по-малко време. След като натъпкате обувките си с вестници, трябва да изчакате, докато изсъхнат. Изсушете обувките си по естествен път.

Разтягане на обувки с алкохол.

За да разберете тайната как да разтегнете обувки с алкохол, трябва да разберете, че това прави кожата по-мека. Можете да използвате водка за тази цел. Но си струва да запомните, че алкохолът може да повреди обувките, затова не се препоръчва да се злоупотребява с него.

Студено разтягане.

Сега нека поговорим за това как да носите обувки в студа. Веднага трябва да се отбележи, че този метод може веднага да ви хареса, защото не носи дискомфорт на краката ви. Студеното разтягане изисква чифт найлонови торбички и вода. Всичко се прави по следния начин – в торбите се излива вода, торбите се поставя вътре в обувките, а обувките с вода от своя страна се поставят във фризера. Номерът е, че водата се разширява, когато замръзне, което ще разтегне обувките ви до правилната форма.

Успех!

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари