Каква мивка за малка баня да изберете?

Други

Подреждането на малка баня изглежда е проблем. Това е източник на всякакви неудобства! Ограничава въображението и ви принуждава да се откажете от мечтаните решения. Не можете обаче да се откажете от мивката – в крайна сметка това е важна част от ежедневието. Използва се за измиване на лицето, хигиена на устната кухина или сутрешен тоалет. На какъв модел да заложите? Кой вариант ще бъде комбинация от функционалност и стил? Отговорите ще намерите по-долу в статията.

Малка баня = най-малката мивка? Не е задължително!

Изглежда, че тъй като малка баня е само 3 м2 или повече, единственият правилен избор е най-малкият умивалник, предлаган на пазара. Ширината на такъв модел варира от 35 до 40 см и въпреки че подобно решение не заема много ценно място, може да се окаже източник на ежедневни проблеми. Защо? Малките умивалници работят добре в тоалетните за гости или в отделна тоалетна. Можете бързо да си измиете ръцете и … това е. Те няма да работят за такива светски дейности като миене на зъби или премахване на косми по лицето. Можете да сте сигурни, че водата ще ви изпръсне във всички възможни посоки.

Размерите на мивката за малка баня

Дори и най-малката баня може да бъде удобна, защото всичко ще зависи от правилното оборудване! Така че, вместо да купувате умивалник с ширина 35 см, изберете малко по-голям вариант. В ограничено пространство умивалникът от 50 см или 60 см ще работи добре. В допълнение към ширината и дължината на избрания модел, дълбочината също ще бъде важна. Подходящо дълбоката купа ще позволи бързо измиване на ръцете или удобно измиване на лицето.

В допълнение към оптималния размер, обърнете внимание на разположението на продукта и запазете пропуските! Това ще осигури комфорт, ще намали всякакви наранявания и нерви. Умивалникът за малка баня трябва да се монтира на височина 70-90 см от пода. Благодарение на това ще имате оптимално пространство над него, което е идеално за окачване на огледален шкаф или допълнителни рафтове и отделения за козметика и аксесоари за баня. Пред мивката дръжте ивица свободно пространство с размери приблизително 70 x 100 cm.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари