Календари за новата 2022 година

Бизнес и финанси

Определено сега е времето, в което да помислите за направата на нови календари, за новата 2022 година. Не бива да чакате нито миг повече!

Фирма „Поликарт ООД“ е производител на хартиени, картонени, синтетични опаковки и етикети под различна форма, рекламни и канцеларски материали, формуляри, ученически материали.

Очакваме предстоящата нова година с готовност да представим на пазара един от най-търсените и евтини  продукти, а именно нашите календари с нови дизайни за 2022 година.

Защо да поръчате календари директно от печатница?

По този начин ще спестите много време и пари, а това са много важни неща. Ако се възползвате от услугите на компанията, то това е гарант, че ще получите бързо продуктите, предназначени да служат верно в офисите на хоата, искащи да организират всеки ден през 2022 година.

Всичко е лесно, бързо и просто. Свържете се с представител на компанията и поръчайте!

За какво служи календарът?

Календарът ни помага в ориентирането за дните, напомня ни за предстоящи празници и важни  за нас събития. Ние от фирма „Поликарт ООД“ предлагаме направата му изцяло по ваш избор.

Може да изберете:

  • размер
  • цвят
  • материал за израборката
  • снимков материал
  • големина на числата
  • структура

Можем да ви помогнем в избора как да изглежда вашият календар. Вземете под внимание големината, нека бъде възможно най-удобна за вас, да ви помага, не да ви пречи. Можем да направим цветни числата, релефни ,ако желаете, блестящи. Също така за вас може да бъде създаден удобен календар за офис, или джобно календарче.

Офисният календар е удобен да записвате предстоящи бизнес срещи и всякаква важна информация, която да ви помага в работата. Той може да бъде малък, за да не заема много място на бюрото ви и да не прави работата ви по-трудна.

Джобният календар може да взимате навсякъде със себе си, да го носите в портмонето си, джоб на дреха ,в колата ви. Той може да ви служи за бъдещи планове, като го прави по удобен начин, така че да не се налага да носите домашния си календар с вас навсякъде.

Нека ви бъдем полезни в направата на предстоящата година по-удобна, полезна, успешна

При въпроси се свържете с нас по представения по-долу имейл.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales at polycart.info или sales at polycart-bg.com

тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване.

 

Оцени тази статия
( 3 assessment, average 4.67 from 5 )
Бележник
Коментари