Монтаж на душ кабина

ВиК услуги

Интересувате се от евтин и професионален монтаж на душ кабина в София? Каним ви незабавно да се свържете с нашата компания Аква ЕМ. Разполагаме с голям състав от занаятчии в почти всички райони на града и региона. Поради това специалистът пристига на обаждането на клиента възможно най-бързо, вече в рамките на един час.

Правилният монтаж на душ кабина или хидробокс е гаранция за дълго и качествено обслужване на санитарното оборудване. Тук е важно не само да разберете инструкциите за сглобяване на конструкцията, но и да свържете правилно водопроводната система към ново оборудване. Ето защо е най-добре незабавно да поверите такава задача на опитен водопроводчик. Именно тези специалисти работят в нашата компания Аква ЕМ. Извършваме монтаж и свързване на душ кабини и хидробокси от всякакъв вид и конфигурация. Поръчването на услугите на опитен водопроводчик ще ви позволи да спестите в бъдеще от допълнителни разходи за отстраняване на преждевременни повреди в резултат на неправилен монтаж и свързване.

 

АкваЕМ – професионален монтаж на душ кабина в София и региона

 

Ако имате нужда от евтина и висококачествена инсталация, добре дошли в популярната услуга Аква ЕМ в столицата. В нашия голям екип работят най-добрите майстори на София и региона: водопроводчици, електротехници, монтажници и др. Всички специалисти имат богат опит в своята област.

Извършваме почти цялата работа директно на обекта на клиента в деня на свързване с нашия сервиз. Майсторите разполагат с професионални инструменти и всичко необходимо за работа на място. След като заявлението бъде одобрено, майстор ще пристигне при вас в рамките на един час.

 

Защо си струва да поръчате инсталирането на душ кабина от нашата компания?

 

  • Най-широката гама от услуги и възможности за клиенти.
  • Безплатно заминаване на майстора в София и региона.
  • Високо ниво на обслужване на клиентите.
  • Закупуване и доставка на всички необходими части и аксесоари.
  • Екип от десетки професионални майстори (водопроводчици, електротехници, монтажници) от цяла София.
  • Приемливи цени за монтаж на душ кабина.
  • Гаранция за всички видове услуги (до 3 години).

Готови ли сте да поръчате монтаж на душ кабина в София? След това оставете онлайн заявка директно на нашия уебсайт Аква ЕМ. Наш мениджър ще се свърже с вас в рамките на една минута! Можете също да ни се обадите на телефон: +359896221099

Винаги се радваме да Ви видим сред нашите клиенти и правим всичко, за да можете да препоръчате нашата услуга на Ваши приятели и познати!

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари