Плочки за душ

Дом и Семейство

Много често в съвременния дизайн за баня собствениците отделят душ пространството в баня. Това означава, че създават интериор различен от останалата част на помещението. Създаването на душ пространство в този смисъл е като създаване на баня, но в по-малък мащаб. Много важно в този случай е изборът на плочките.

 

Тенденцията е плочките около душа да са винаги по-малък размер, или да се декорирани така, че да създават усещането за мозаечна повърхност. В този смисъл, много популярен избор са мозаечните плочки за баня пригодени за мократа и влажна среда около душа.

 

Неизбежно е всеки модел плочки за душа да са максимално сигурно като повърхност. Така освен естетическата функция, те създават сигурно антислип пространство.

 

При положение че имате повече отделени пари в бюджета, можете да създадете микс от различни стенни плочки за баня и подови плочки под душа. Като първите ще са отговорни за създаване на облика на душ пространството, а вторите просто ще го допълват и ще създават тази сигурност за която говорехме.

 

От един момент насетне, след като сте избрали няколко модела пригодени за влажната и мокра среда, всичко ще се базира на индивидуалното ви усещане за цвят, размер, стилистика. Можете да изберете светли, бели, бежови плочки, или да се насочите към всички разновидности на сивата гама.  Можете да заложите на синьозелени плочки или на прекрасния тюркоазен цвят. Неограничения избор създава колебания, затова оставете си време да помислите и чак тогава изберете.

 

Един от най-добрите съвети, които можете да получите преди да създадете мечтаното душ пространство е да изберете плочките предварително, а не докато тече ремонтът. По този начин както вие, така и майсторите ще са запознати какво точно искате да постигнете като крайна визия.

 

Обособяването на душа и подчертаването на плочките за душа като инсталация трябва да бъде отделено. Можете да го направите в ниша, да го обградите с душ врата или своеобразна душ кабина; да поставите осветление конкретно за душ пространството; да го обособите като зона в банята точно както подобава.

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари