Професионален водопроводчик София

ВиК услуги

Ако сте виждали уроци в YouTube и смятате, че инсталирането на вана или кухненска мивка е нещо просто, не забравяйте, че това видео е заснето от професионалисти. И не се учудвайте, когато не можете да повторите същите стъпки със същата лекота като майстора на екрана. И също така се пригответе за факта, че различни „нюанси“ ще дразнят очите ви, създавайки редовен дискомфорт по време на сутрешните хигиенни процедури.

Оправдано ли е? Като се има предвид колко струва инсталирането на мивка от професионалист, не е много. В крайна сметка и най-малката подробност, която сте пропуснали по време на процеса на инсталиране, може да „доведе“ (в буквалния смисъл) до сериозни проблеми в бъдеще. Опитен майстор водопроводчик в София взема предвид всички нюанси и тънкости, което предотвратява възможни неизправности и непредвидени разходи, свързани с тяхното отстраняване.

 

Цени за ВиК услуги в София

 

Веднага трябва да се отбележи, че нито една добросъвестна организация (както и частен майстор) няма да може да обяви крайната цена на ВиК услугите по телефона. Всъщност за това е необходимо да се вземат предвид много фактори:

 • Вид услуга;
 • Естеството на разбивката;
 • Обем, сложност на работата;
 • Разстояние от центъра на София и др.

Въпреки това, за да имате обща представа за цените на „майстори на час“, ние сме подготвили специална таблица с приблизителни цени за предоставяне на ВиК услуги от майсторите на фирма „AquaEM“.

 

ВиК услуги от „Майстор за един час“

 

Професионалните водопроводчици на нашата компания могат да ремонтират, заменят, монтират и свързват:

 1. Смесители, сифони;
 2. Мивки, кухненски мивки;
 3. Тоалетни, казанчета, бидета;
 4. Вани, хидробокси, душ корита и кабини;
 5. Сушилни за кърпи, радиатори за отопление, системи за подово отопление;
 6. Перални, съдомиялни, бойлери.

Освен това нашите водопроводчици разполагат с всичко необходимо за локални ремонти, правилно почистване или цялостна подмяна на топлопровод, водопровод, канализация и др.

Благодарение на богатия ни опит можем да обявим колко струва един водопроводчик няколко минути след пристигането на обекта. Трябва да се отбележи, че обаждането на майстор в рамките на София не се заплаща.

Освен това ние приемаме плащане само след приключване на работата и по всеки удобен начин. Водопроводчикът взима евтино и работи съвестно, защото ние сме заинтересовани да станете наш редовен клиент!

 

Обадете се на водопроводчик в София

 

За да поръчате водопроводни работи достатъчно:

 1. Изберете желаната услуга;
 2. Оставете заявка, като попълните изскачащия формуляр;
 3. Изчакайте обаждане от управителя на нашата компания;
 4. Опишете проблема, насрочете пристигането на майстор;
 5. Изчакайте специалист, уговорете цена.
 6. Платете поръчката при приключване на работата.

При това можете да разчитате на:

 • Оперативно заминаване на майстор в София/област;
 • Най-адекватните, достъпни цени;
 • Отстъпки, бонуси за редовни клиенти;
 • Удобни условия на плащане.

Нуждаете се от повече информация за услугите на водопроводчици от екип „AquaEM”? Желаете да разберете цените за монтаж на ВиК инсталации до ключ? Имате ли някакви въпроси? Нашите мениджъри ще им отговорят във всеки удобен формат: по телефона, чрез уебсайта, в месинджъри, социални мрежи или в офиса на компанията!

Оцени тази статия
( 3 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари