Ремонт на къща, апартамент, офис

Строителни услуги

Ремонтът на къща е една от най-търсените услуги! След професионално завършен ремонт, вашият дом ще стане възможно най-удобен и уютен. Модерен обект на крайградски недвижими имоти – градска къща, вила или дуплекс ще се промени радикално и стилно, ако професионалистите се занимават с подреждането на такива жилища.
Компанията АкваЕМ приема поръчки за ремонт на къщи с всякаква сложност в София и Софийска област. При нас работят специалисти с повече от 10 години опит, които ще предложат най-добрия вариант, съобразявайки се с бюджета и желанията на клиента.
Видове ремонт на къща
Майсторите на компанията АкваЕМ са професионалисти в областта на реставрацията и декорацията на помещения, поради което бързо и ефективно ще ремонтират дървена или тухлена сграда от всякакъв размер.
Ние ще ремонтираме къща до ключ в София и Софийска област, като предадем готовия имот стриктно в срока, договорен с клиента.
Разходите за ремонт на къща
Цената на ремонта на къща зависи от следните фактори:
• – строителна площ
• – вид ремонт
• — Сложност на проекта
• – Обхват на работа
• — Цена на облицовъчните материали•

Във всеки случай цената за основен и дизайнерски ремонт ще бъде по-висока от козметичния. Крайната сума зависи от желанията на собственика на имота и цената на използваните материали. След като разгледате нашата ценова листа, ще видите, че имаме едни от най-изгодните цени за ремонт на къщи до ключ в София. Условията за изпълнение на поръчката зависят от площта на къщата,
броя на етапите на работа и тяхната сложност.
Обадете се за оглед и изчисляване на цената!
Извършвайки довършителни работи и ремонт на къща с всякаква сложност в столицата и Софийския регион, ние практикуваме индивидуален подход към всеки клиент. Ето защо, преди да сключите споразумение с нас, можете да обсъдите планирания бюджет с нашите специалисти, като сте получили пълен набор от необходими процедури за сумата, която очаквате. След съгласуване на всички услуги, оперативен, издръжлив и висококачествен резултат няма да закъснее!
Компанията АкваЕМ е готова да ви спести от ненужни проблеми и време: при нас ремонтът ще се превърне в начин за качествено изпълнение на красив дизайнерски проект, а не в безкраен процес. Прибирайки се от работа, можете да се отпуснете и да се насладите на резултата.
Ако по някаква причина не сте сигурни дали да поверите такова важно събитие на някой друг, освен на себе си, поканете майстора в къщата си. Нашият квалифициран служител ще може компетентно да отговори на всички ваши въпроси, да изготви проектна оценка и да обяви условията на ремонта. След това ще разберете, че ремонтът на апартамента е евтин и бърз – това изобщо не са мечти до небето, а модерни реалности. Обаждането на специалист за ремонт на апартаменти до вашия дом е безплатно и не ви задължава с нищо.
Също така, на предварителния етап, можете да поръчате дизайнерски услуги , което ще ви позволи да добавите максимално оригинални решения към вашия интериор.
За съвет можете да се свържете с нас по телефона в София: 0896221099 или да използвате формата за обратна връзка.

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари