Спешни ВиК услуги в София

ВиК услуги

Водопроводчик в София е професионален специалист в ремонта, монтажа и пускането в експлоатация на водопроводно оборудване. Неговите задължения включват монтаж и демонтаж на ВиК инсталации и отстраняване на неизправности.

Спешни ВиК услуги в София, в апартамент, в частна къща, офис и в производството, не минават без водопроводни работи. Помощта на този специалист за отстраняване на аварии и неизправности на оборудването е безценна. ВиК работата е търсена през цялата година, независимо от сезона.

Персоналът на фирмата „АкваЕМ“ се състои само от опитни майстори с потвърдена квалификация. Предоставяме на клиенти от столицата и региона пълен набор от спешни ВиК услуги, включително неотложни ремонти.

Специалистите разполагат с модерни инструменти и професионално оборудване. Това ви позволява да извършвате работата възможно най-бързо, ефективно и безопасно.

Спешните ВиК услуги обикновено са необходими за дребни домашни ремонти, инсталиране на водопроводно оборудване или свързване на домакински уреди, квалифицирани майстори на нашата компания ще се радват да помогнат при решаването на много проблеми. В зависимост от това какво трябва да се направи, до вас ще бъде изпратен специалист от необходимия профил с цялото необходимо оборудване и инструменти. Бригадирът ще може да напусне за вас в деня на контакт, при пристигането ще посъветва изпълнението на необходимата работа, ще даде компетентен съвет, ще предложи решение и ще може незабавно да пристъпи към изпълнението.

НАШИТЕ МАЙСТОРИ РАБОТЯТ В ЦЯЛА МОСКВА И МОСКОВСКА ОБЛАСТ.

  • Минималната стойност на поръчката е 50 лв .
  • Работа, извършена вечер след 19-00:  + 10% към стойността на работата
  • Отпътуване за работа в рамките на Софийския околовръстен път: БЕЗПЛАТНО
  • Отпътуване за работа извън Софийския околовръстен път:  от 30 лв  (в зависимост от разстоянието на обекта).
  • Пътуване за получаване на материали по желание на клиента:  Безплатно .
  • Пътуване за обемисти материали по желание на клиента: по  договаряне
  • Извозване и сметоизвозване: по  договаряне

Възможно е почасово плащане, при минимална поръчка от минимум два часа работа на майстора.

  • Заминаване на капитана и първият час на работа: 50 лв.
  • Всеки следващ час на работа: по договаряне.
  • Отпътуване на специалист за оценка на работата и изготвяне на оценка: 30 лв (в случай на работа посещението на майстора е безплатно).

 

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари