Техническа поддръжка на уеб сайтове

Технически съпорт на сайтове Други

Технически съпорт на сайтове – услуги от Висео

Случва се много често  CMS, скриптове, че дори и добавки (pluggins) да имат своите пропуски, продиктувани от злонамерни мисли, пропуски или немърливост, при изготвянето им. Какъвто и да е случаят, то трябва да знаете, че често подобни проблеми водят до забавяне на сайта, влошаване на качественото представяне на информацията, понякога дори до загуба на целия наличен трафик.

Нещата могат да бъдат много сериозни, ако не се вземат своевременни мерки, тъй като Google често блокират сайтове, заразени с вируси и дават възможност, след прочистването, отново да бъдат индексирани.

Как се премахват вируси и злонамерен код от компроментиран сайт? Нещата не са никак лесни, отнема доста време за анализи.

На въпрос, дали всеки може да се справи с подобен проблем, признаваме, че не винаги може да се хване проблемът и често се налага екип от компетентни л

ица да извършат анализа и да локализират проблемната зона.

Нека го кажем така: Злонамерения код лесно може да се предотврати, когато се локализира. Локализира ли се, лесно могат да се вземат превантивни мерки.

Е, представяме на Вашето внимание новата услуга, която компанията предлага на Вас, настоящи и бъдещи клиенти!

Ако сте изпаднали в затруднено положение, а Вашият онлайн магазин е спрял работа, а това се е отразило сериозно в негативен аспект върху Вашият бизнес, то тогава ние можем да Ви помогнем.

По отношение на цена, то тя варира в зависимост от степента на сложност, но за повече подробности е най-добре да се свържете с наш представител. Ще получите допълнителни разяснения!

Сайтовете днес са сериозно застрашени от хакерски атаки
Днес, в края на 2021 година, определено можем да кажем, че много сайтове са застрашени и само адекватна реакция от технически съпорт може да предотврати редица проблеми.

Нека Ви споменем за кратък пример. Сайт, който продава онлайн, изцяло клиентите са през Интернет, но бива атакуван от хакери. Спира работа и продажбите рязко спират. Това означава, че поради хакерски атаки, бизнесът спира. Оставате с вързани ръце, тъй като панически почвате да търсите експерти, които да ви съдействат, защитавайки проекта…

Вие губите, при това доста средства. И по-лошото е, че времето, в което сайтът Ви не е онлайн, може да повлияе на класирането в Google. Когато проблемът се разреши, можете да загубите органичен трафик.

Същото важи и при проблеми с актуализация на модули, добавки, приставки, шаблони, CMS ядро и други. Често, точно при актуализация на даден софтуер се появява бъг, или проблем, който да доведе до изваждане от строя на даден сайт!

Как можете да избегнете подобни проблеми?

Да наемете технически съпорт, фимра, или хора, които да следят ежедневно за състоянието на сайтовете Ви. Да правите ежедневен бекъп, да анализирате внимателно кода и да поправяте пролуки, пропуски и други. Трябва също така да актуализирате модулите, тъй като дадени такива, когато са стари версии, могат да доведат до проблеми.

Нужни са Ви експерти с опит, с познания и хора, които наистина ежедневно да анализират техническото състояние на проекта.

Потърсете оферта за технически съпорт и от нашата компания! Можете да се уверите, че услугите ни са добри, а цените – конкурентни.

Източник: Viseo

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари