Трансформация на мъжките вратовръзки в стилен моден аксесоар

Мода

Една обикновена мъжка вратовръзка може да бъде прекрасно женско украшение. Можете да го преработите по необичаен начин: например, украсете деколтето на вашите дрехи, създайте „колие“, превърнете го в колан и др. Опции за трансформация – много! Основното нещо е да намерите своя. Събрахме най-интересните макси модни идеи за трансформация за вас в тази статия.

Историята на модата познава много примери, когато някои детайли или предмети от мъжкия гардероб с течение на времето успешно мигрират към женския компонент на модерен образ. Обратният процес, за съжаление или за щастие, все още е невъзможен, от чисто естетически идеи за модата. В тази връзка заключението подсказва, че на жената е позволено много в света на модата: тя може да носи панталон, риза и вратовръзка и ще изглежда стилно и елегантно.

Един от аксесоарите, взаимствани от красивата половина на човечеството от силния пол, е вратовръзката. И сега ще поговорим за това в какво умели женски ръце могат да превърнат мъжката вратовръзка:

  1. Тези продукти не могат да се нарекат връзки, но те много ефективно украсяват деколтето ви. За допълнителна декорация могат да се използват копчета, панделки, мъниста, брошки, т.е. всичко, което има ръкоделичката у дома. Когато създавате аксесоар, можете да използвате не една вратовръзка, а две съвпадащи по цвят и шарка.
  2. Можете просто да сгънете вратовръзката, като оформите меки венчелистчета и за да не се разпадне конструкцията, я закрепете в средата с подходяща брошка. Това ще е много оригинално допълнение за вашият офис стил!
  3. Най-простата украса от вратовръзка е гривна за китката, която може да бъде фиксирана или с красиви копчета, или с брошка.
  4. Използвайки една или повече връзки, можете да получите много оригинален колан за вашата рокля.
  5. За декориране на чанти – Тази опция, между другото, е подходяща за летни чанти. Ако имате на разположение няколко връзки, тогава нищо не ви пречи да си ушиете от тях нова оригинална чанта.

И така, какво друго може да направи жената от мъжката вратовръзка? Да, почти всичко, за което тя има достатъчно въображение. Няма правила и няма ограничения. Вземете тези страхотни идеи и ще получите продукт, който никой друг няма в гардероба си!

Източник: Онлайн магазин STYLEZONE

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари