Водопроводчик. ВиК услуги в София

ВиК услуги

В случай на извънредна ситуация, когато се изисква водопроводчик, спешно се обадете на 0897403510. Специалист от нашата компания веднага ще дойде при вас и ще отстрани всички проблеми.

Фирма „АкваЕМ“ извършва незабавно всички ВиК работи. Имаме аварийна водопроводна служба, която ще отговори на спешно повикване по всяко време на деня.

Нашите диспечери отговарят на всяко спешно обаждане на водопроводчик денонощно. Тези опитни хора незабавно определят последиците от конкретна катастрофа и незабавно вземат решения. При необходимост екип от сервизи с цялото необходимо оборудване ще отиде при вас.

Извършваме всякакви ВиК услуги

Тясната специализация не е нашият профил. Извършваме всички водопроводни работи, независимо от тяхната спешност или сложност. Нашият водопроводчик спешно ще отиде до съоръжението, ако е необходимо.

Нашата градска водопроводна водопроводна служба реагира денонощно на обаждания на граждани и веднага се притичва да помогне. Тя винаги работи, без почивки, празници и почивни дни.

Най-опасни извънредни ситуации

Проблемите с ВиК в един отделен апартамент може да са различни. Едно е, ако тоалетната спре да се изплаква, и съвсем друго, ако се запуши. Възможно е да се организира отводняването на водата по планиран начин, но е спешно да се премахне запушването на участъка на канализационната тръба, особено ако не живеете на последния етаж. В противен случай всички примеси от горните етажи могат да се излеят във вашия апартамент. Съгласете се, че това е много неприятна ситуация и трябва спешно да се обадите на водопроводчик. За това има аварийна водопроводна услуга.

Спешните ситуации не са толкова редки, колкото бихме искали. Някои от тях могат да се превърнат в истинско бедствие. Можете да изброите разбивките, при които спешно са необходими ремонти:

 • запушена тоалетна или канализационна тръба, особено в жилищна сграда;
 • прекъсване на кранчето за вода;
 • спукване на тръба с топла или студена вода;
 • изтича батерия или отоплителна тръба, особено по време на отоплителния сезон;
 • избухване на външна тръба, особено през зимата;
 • счупване на пералнята, когато е напълнена с вода;
 • други разбивки.

Ако кранът за вода е счупен, не винаги е възможно да се затвори водата. Някой не знаят как да направят това, но някой просто няма достъп до клапана – това се случва в стари многоетажни сгради. Тук ще ви трябва водопроводчик и то спешно. Забавянето заплашва с допълнителни разходи. Тя, особено гореща, ще съсипе не само вашата собственост, но и съседната ви, ако не затворите крана навреме. Новите тавани, килими и мебели от дъното на наемателя могат да бъдат особено скъпи.

Нашите специалисти бързо ще премахнат причините за инцидента, ще извършат спешни водопроводни ремонти и ще дадат няколко добри съвета за предотвратяване на извънредни ситуации в бъдеще. Спешното обаждане до водопроводчик в София няма да струва повече, отколкото във всеки друг град.

Друга ситуация, когато спешното обаждане до водопроводчик е напълно оправдано – спукване на тръба. Ситуацията е сложна, ако тръбата е гореща. Ако се опитате сами да отстраните повредата, можете да получите сериозни изгаряния. Материалните щети също ще бъдат доста големи.

Течът в радиатор или отоплителна тръба през зимния сезон е изпълнен с прекъсвания в работата на цялата отоплителна система. Такива повреди трябва да се поправят бързо. Това също ще изисква спешно обаждане до водопроводчик.

Ако тръбата се спука, мащабът на аварията ще се увеличи многократно. Няма нужда да задавате въпроси – къде да се обадим, ако през нощта се спука тръба в апартамента, просто ни се обадете. Екип от водопроводчици, въоръжени с всички необходими инструменти, веднага ще дойде при вас. Водопроводчик в София е на разположение на всички граждани денонощно.

Нашата водопроводна аварийна служба винаги е на ваше разположение. Специалистите на компанията винаги знаят какво трябва да се направи, за да се отстранят възможно най-скоро вашите проблеми.

Външният тръбопровод на частна къща или лятна вила може да пострада, ако дълбочината на монтажа е неправилна. Плитко скритите тръби могат да замръзнат или да се спукат през зимата. И двете – инцидент, трябва да се обадите на спешната служба на водопроводчик.

Ако захранващата тръба замръзне, къщата ще остане без вода. Ако се спука, особено през зимата, тогава площадката може да бъде наводнена – тя ще се превърне в пързалка, в резултат на което аварийната работа ще бъде изключително трудна. Колкото по-скоро се свържете с нашата служба за спешни случаи, толкова по-бързо ще бъде отстраняването на неизправности. Липсата на своевременно кандидатстване може сериозно да подкопае бюджета, тъй като премахването на последиците ще бъде по-скъпо.

Ако канализационната тръба е повредена, тогава комфортното живеене в селска къща ще стане невъзможно. Запушването не само ще попречи на използването на канализацията, но ще изпълни къщата с неприятна миризма на канализация. Избухнала канализация ще запълни парцела или градината ви с разяждащо съдържание, което ще се отрази неблагоприятно на растителността. Това вече е екологично бедствие.

Всяко спешно обаждане до водопроводчик е на разположение денонощно в нашата компания „АкваЕМ“. Обадете се и незабавно потърсете помощ.

Каква работа може да се наложи при спешни случаи

Списъкът с такива произведения може да бъде много дълъг, всичко зависи от конкретната ситуация. Спешната служба пристига с всички необходими материали, които могат да бъдат необходими за отстраняване на повредата. Служителите на нашата компания, ако е необходимо, ще извършат следната работа:

 • премахване на запушване от всякаква сложност;
 • премахване на теча;
 • замяна на аварийния участък на тръбата;
 • замяна на откъснатия кран;
 • замяна на уплътненията;
 • поправка на всички водопроводни инсталации;
 • много повече.

Спешното обаждане до водопроводчика работи денонощно. Отговорното отношение към вашите проблеми отличава нашите специалисти от останалите. Те бързо ще отстранят проблемите, без да чакат неприятните последици от инцидент във вашия дом. Просто ни се обадете по телефона и всичките ви проблеми ще бъдат зад гърба ви много бързо. Винаги се радваме да помогнем в трудна ситуация, правим го бързо и съвестно.

 

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари