6 начина да получите евтини хотелски стаи

Практически съвети

Можете да спестите пари, като сравнявате цените в множество сайтове, пазарите и сте гъвкави с местоположението.

Много или всички от представените тук продукти са от наши партньори, които ни компенсират. Това може да повлияе за кои продукти пишем и къде и как продуктът се показва на дадена страница. Това обаче не влияе на нашите оценки. Нашите мнения са наши собствени. Ето списък на нашите партньори и ето как правим пари .

Лесно е да изразходите бюджета си за пътуване при настаняване на пълна цена. Научете как да получите евтини хотелски стаи, за да можете да похарчите трудно спечелените си пари за нещо по-запомнящо се.

1. Сравнете сайтове и сделки
Начинът, по който правите резервацията си, може да има голяма разлика в разходите.

Започнете със сайтове като Kayak, Expedia или Priceline.com, за да получите преглед на хотелите в желания от вас район, но не разчитайте на тях, за да ви дадат пълната картина. Продължете да проучвате тези хотели сами. Търсете промоционални кодове и предимства като безплатен паркинг, закуска или WiFi.

И не пренебрегвайте собствения уебсайт на хотела. Някои вериги обещават най-добра цена, когато резервирате през техния сайт.

2. Договорете тарифата си
След като се запознаете с положението на земята, изберете няколко любими и вдигнете телефона. Кажете на хотела цената, която сте намерили в други сайтове, и вижте дали могат да я надминат.

» Научете повече: Съвети за по-гъвкаво време за настаняване/напускане в хотелите

3. Търсете оферти в последния момент
Приложения като HotelTonight и One:Night са специализирани в подпомагането на пътуващите в последния момент да получат евтини хотелски стаи. Сайтове като Hotels.com и Hotwire също изброяват оферти само за ден или два предварително.

Резервациите в последния момент обаче не работят при всички обстоятелства. Пътуването за претъпкана конференция или почивка може да доведе до скок в търсенето — и цената.

4. Разгледайте алтернативни места за настаняване
Намирането на хотел не е единствената ви възможност за настаняване. Можете да наемете стая, апартамент или цяла къща чрез сайтове като Airbnb и HomeAway.

Хостелите са страхотна възможност за пътуващите с ограничен бюджет , особено тези, които излизат извън САЩ. Не се притеснявайте – не е нужно да споделяте стая в стил общежитие с маса 19-годишни (освен ако не искате). Повечето хостели предлагат шепа частни стаи със самостоятелни бани.

5. Изберете друг квартал
Престоят в сърцето на града обикновено струва повече. Спестете няколко долара, като стоите далеч от центъра на града, но в близост до обществен транспорт за лесен достъп до центъра.

В Чикаго, например, можете да резервирате Hyatt Regency O’Hare за $152 на вечер, според скорошно търсене в Expedia. Хотелът е само на няколко минути пеша от синята линия на Chicago Transit Authority, което ви дава лесен достъп до летището и центъра на Чикаго. За сравнение, престой в центъра на Hyatt Regency ще ви струва $299 на вечер.

 

Източник: https://sinemorec.bg/

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари