Цветове и покрития за бани с големи квадратури

Дом и Семейство

Керамичните модели за баня с тъмен цвят не само ще придадат топлина на пространството, но и ще скрият следи от мръсотия. Можете да помислите за създаване на ярка лента или ъгъл върху тъмни подови и стенни плочки, които са ефективни при създаването на уникален ефект за банята. Единственият ъгъл, който да остане светъл, ще помогне на банята да изглежда по-светла, а също така ще съвпадне с останалите цветове.

Неутралните цветове са отличен избор, за да поддържате дизайна по-опростен и по-стабилен. Аксесоарите, използвани в този избор на декорация, са по-важни.

Как трябва да наредим плочките в банята?

Ако вашата баня е голяма, но височината на тавана не е това, което искате, можете да поставите вертикално размерите на избраните от вас керамични модели. Следователно хоризонталното поставяне на плочките върху стените и пода ще осигури непрекъснатост и ще създаде ефект на опаковане. Ако използвате едни и същи плочки по стените и подовете на вашата баня, можете да направите банята да изглежда по-висока и по-просторна.

Най-модерните керамични модели за баня

Можете да приемете класическия и изискан стил, за да придадете на банята си чисто ново изживяване. Можете да разгледате серии на производители, предназначени за клиенти търсещи решения за бани в големи размери. Моделите с естествени детайли, подобни на мрамор, създават усещане за повече яркост, отколкото всъщност и в същото време за цялостност – ако се комбинират едновременно върху пода и стената.

Можете да създадете и стилна, елегантна визия с класически и модерен ефект. Цветът Bianco е вечен и колективен, тъй като предлага ненаситен дизайн на използваното пространство.

Ако разполагате с голяма площ на банята, не е нужно да избягвате тъмните цветове и модели имитиращи бетон. Напротив, тези серии, които можете да избирате между своите опции с лекота и спокойствие, ще създадат вдъхновяваща атмосфера. Можете да се спрете на матови и естествени текстурирани, бетонни, или можете да разгледате покрития от естествен камък с 3D ефекти. Тъй като такива дизайни обикновено са предпочитани за големи бани, те предлагат успешно, естествено и оригинално решение. Може да се предпочитате и класическите топли пространства, които никога не излизат от мода.

Източник: www.web2site.info

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари