Дамската чанта – неизменният аксесоар

дамската-чанта-неизменният-аксесоар Женски неща

Дамската чанта – неизменният аксесоар

 

Всяка жена носи дамска чанта. Този аксесоар е задължителен. Но как да носим и комбинираме чантата с тоалета и повода?  Това е нещо, което се подчинява на определи правила. Според повода и случая, подбираме и чантата.

Ежедневна дамска чанта – тя може да бъде всякаква. Важното е да ви е удобна и практична. Дали ще е голяма с много отделения и прегради или малка и компактна това е въпрос на личен избор. Ако имате много вещи, които ежедневно носите със себе си можем да препоръчаме чантата да има повече отделения и прегради. По този начин ще избегнете образуването хаос в дамската ви чанта. Ако производствено чантата няма достатъчно прегради, можете да потърсите допълнителен органайзер за дамска чанта. Това би улеснило значително намирането на каквото и да било в чантата.

 

Официална дамска чанта – стилна и дискретна. Когато става дума за делова среща, официален обяд или вечерно събитие, дамската чанта е хубаво да е малка, компактна и стилна. Комбинирана по тонове с тоалета и останалите аксесоари, тя ще изглежда на място.

 

Дизайнерска дамска чанта –  тя е за дами с креативно мислене и себеизразяване. В изработката на този вид чанти участват дизайнери, които оставят въображението си на воля да изрази емоциите и идеите. Много пъти тези чанти са уникати  единични бройки и са изработени или украсени ръчно. Използват се висококачествени материали и по този начин дизайнерските чанти могат да се нарекат произведение на изкуството. Ако сте дама с ярка самоличност и не обичате баналното и скучното то тогава може да се замислите и за такава дамска чанта.

Плажна дамска чанта – това е чантата, която винаги е голяма, просторна и с много позитивно излъчване. Настроението е за почивка, релакс и откъсване от натоварващото ежедневие. Може да е платнена, кожена, или плетена.

От каквато и чанта да се нуждаете, без значение какъв е поводът – винаги можете да намерите нещо интересно в интернет. Азури е място, където чантите са на особена почит. С голяма колекция от дизайнерски чанти, Азури може да отговори на вашите очаквания.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари