Ето как вашето цифрово присъствие може да ви спечели преместване на бизнес

Дом и Семейство

Да си професионален хамал е трудна работа, но също така е изключително важна: около 30 милиона души в САЩ се местят всяка година . Така че може би се чудите как можете да се отличите от хилядите други хамалски компании и да спечелите повече клиенти.

Няма магическа сума маркетингови долари, която да ви отведе от 0 до дигитална слава (доверете ни се, ние опитахме!). Въпреки това има интелигентни, стратегически начини, по които можете да използвате дигиталните канали, за да подобрите репутацията си, да се откроите на местния пазар, за да спечелите повече клиенти и да използвате дигиталния маркетинг за нови потенциални клиенти. Ето как:

Поддържайте вашите онлайн профили актуални

Първа стъпка е да се уверите, че хората могат да намерят вашия бизнес онлайн и че посочената информация е точна и полезна. Вашият бизнес вероятно има профили с услуги като Google My Business.

Ето защо трябва систематично да преглеждате всичките си онлайн профили и да се уверите, че са актуални:

Проверете дали информацията за контакт и работното време са правилни. Ако има липсващи секции , като например описание „Относно“ или място за URL адреса на вашия уебсайт, попълнете ги. Добавете вашето лого към всички профили , което ще помогне за повишаване на надеждността.

Много от тези страници позволяват на клиентите да оставят отзиви, което може да укрепи или провали вашия бизнес. Важно е редовно да проверявате тези отзиви и да отговаряте както на положителни, така и на отрицателни отзиви. За клиенти, които са имали лошо преживяване, отговорете учтиво и незабавно и предложете да се поправите.

Избройте вашия бизнес за преместване на пазарни сайтове

Един лесен начин да привлечете поглед към бизнеса си е да се регистрирате в сайт за услуги на пазара . Тонове клиенти вече разглеждат тези сайтове, така че ако посочите компанията си на един, ще получите много препратки. Разбира се, процесът, таксите и услугите на тези сайтове могат да варират.

Други подобни сайтове може да работят по различен начин. Те могат да имат такси за регистрация, но не и такси за да ви резервират. Те също може да не предоставят никаква помощ, освен да покзват вашата компания на пазара. В крайна сметка зависи от вашите собствени нужди, но като цяло пазарите са страхотно начало и лесен начин да покажете компанията си.

 

Получете повече местна попуяризиране чрез оптимизиране на SEO

Оптимизацията за търсачки ( SEO ) е от решаващо значение, за да сте сигурни, че вашият бизнес уебсайт и социални профили могат да бъдат намерени лесно онлайн. Local SEO, по-специално, се фокусира върху оптимизирането на онлайн присъствието на бизнеса за локализирани заявки за търсене. Целта на местното SEO е да улесни хората да намерят продукти или услуги на даден бизнес онлайн, когато ги търсят в конкретна географска област.

Ето някои от ключовите елементи на местното SEO, които трябва да имате предвид:

Google My Business профил: Наличието на Google My Business профил е от решаващо значение за местното SEO. Този профил предоставя информация за вашия бизнес, включително работно време и снимки, и се показва в резултатите от местното търсене на Google.

Местни бизнес директории: Вписването на вашия бизнес в подходящи местни бизнес директории може да помогне за подобряване на видимостта и доверието в търсачките. Някои популярни местни бизнес директории включват Yelp, Yellow Pages и Superpages.

Отзиви и оценки: Насърчаването на клиентите да оставят отзиви и оценки в онлайн профилите на вашия бизнес може да помогне за подобряване на видимостта и доверието в търсачките.

Местни ключови думи: Включването на местни ключови думи, например „София“ или „фирма за преместване София“ – в съдържанието и метаданните на вашия уебсайт може да помогне на търсачките да разберат географското значение на вашия уебсайт. Това означава, че когато хората търсят „хамали в близост“ и са във вашия район, видимостта на уебсайта ви ще се подобри в резултатите от търсенето.

Използвайте социалните медии, за да привлечете вниманието на клиентите

Професионалният фирмен уебсайт е от съществено значение за създаването на силна и положителна онлайн репутация, която ви помага да привличате и задържате клиенти. Всъщност уебсайтът на една компания е важна част от изследователския процес на много потребители и може да бъде определящият фактор за това дали ви имат достатъчно доверие или не, за да правят бизнес с вас.

Някои ключови елементи на вашия уебсайт, които трябва да имате предвид, включват:

Ясна и прозрачна информация: Предоставете възможно най-много подробности за вашия бизнес с преместване, цени и условия. С други думи, улеснявайте клиентите да намерят това, от което се нуждаят.

Професионален дизайн: Добре проектираният и професионално изглеждащ уебсайт може да помогне за изграждането на доверие у клиентите и да утвърди вашия бизнес като надежден. Реални хора: Вместо да използвате готови сваляни от интернет изображения, помислете за включване на действителни снимки на вашия екип и бизнес, за да се свържете по-добре с клиентите на лично и високо ниво.

Клиентски отзиви и препоръки: Оставянето на клиентски отзиви на вашия уебсайт също може да помогне за изграждане на доверие.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари