Избор на санитарен фаянс

Обзавеждане

Стандартна тоалетна чиния, моноблок или структура за стенен монтаж е най-удачното решение Може би сте от щастливците, на които им предстои преместване в ново жилище или пък просто се чудите как да реновирате старата си баня – не се притеснявайте, във всеки един случай тези полезни съвети от специалистите ще ви помогнат много. Обикновено, що се отнася да избора на санитарен фаянс, пред собствениците на жилища стоят три основни модела – конвенционална, стояща тоалетна чиния с казанче, моноблок или тоалетна чиния за стенен монтаж, известна също като структура за вграждане.

Стандартните, стоящи тоалетни чинии, обикновено са най-популярния избор. Те се монтират на пода на банята и след това следва един безкраен цикъл по трудна поддръжка. Мястото зад тоалетната чиния, където тя се свързва с тръба за канала, обикновено е най-труднодостъпно за почистване и изисква най-много усилия. Всяка домакиня е наясно с това. От друга страна, при повреда на казанчето, то лесно може да бъде заменено с друго и няма да се налага да търсите дълго време. Повечето от потребителите изтъкват най-често именно тази причина, поради която не желаят да заменят конвенционалната си тоалетна чиния с някое по-модерно решение.

Моноблокът също е много популярен избор. Той е компактен и изглежда много по-стилно от стандартната тоалетна чиния. Ако вашата баня не е много голяма, то тогава именно моноблокът е страхотен избор.

Но на пазара вече се предлагат и още по-осъвременени версии, които със сигурност ще ви спестят още повече пространство – така наречената структура за вграждане, която вече споменахме. Става дума не само за тоалетни чинии, но и за писоари и бидета. Те са пригодени за стенен монтаж, като структурата се вгражда в стената и по този начин поддръжката моментално се улеснява. При някои от моделите само част от структурата е предназначена за вграждане – например само казанчето, а не целият моноблок. Но каквато и структура за вграждане да изберете от тук например https://za-bania.com/banya/strukturi-za-vgrazhdane, едно е напълно сигурно – вашата баня ще изглежда много по-спретната и по-модерна, а това съвсем не е без значение.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари