Изборът на MixHoReCa – правилно решение за всяко заведение

Отдих и туризъм

MixHoReCa е компания, която постоянно оптимизира своя продуктов каталог с нови и нови решения за заведения в областта на ресторантьорството, питейните заведения и хотелската индустрия. Тук се стремим да осигурим на всеки един бизнес възможно най-добрата селекция за избор на уреди, инструменти и аксесоари за осъществяване на висококачествен работен процес, както и за неговото улесняване. С нашите изделия ще можете да предоставите на клиентите си възможно най-доброто обслужване в този силноконкурентен бранш, където представянето на всяко заведение зависи не само от персонала, но и от използваната технология.

Нашата визия

Визията на MixHoReCa е проста – най-добро качество на оптимални цени и високо разнообразие за осъществяване на доверен избор от страна на собствениците на бизнеси в ресторантьорската индустрия. Ние предоставяме всякакъв вид оборудване, което може да ви помогне да направите процеса на готвене и приготвяне на напитки по-лесен, обслужването и почистването – по-приятни и удобни, а скоростта на работа – далеч по-висока. Не пропускаме, естествено, да се погрижим за хигиената и безопасността с множество високотехнологични решения и проектоелементи.

 

Готварското оборудване на MixHoReCa – доверен избор за всяко заведение

Що се отнася до готварско оборудване, не пропускаме нищо. В нашата продуктова гама се съдържа всеки един уред, инструмент и аксесоар, който може да допринесе за по-цялостно решение. В нея се съдържат редица конвектомати и конвекторни фурни. Имаме и индукционни уреди, сред които главно място заемат котлоните и фритюрниците. Разбира се, обикновените сред тях също присъстват в колекцията ни. С отличното разнообразие от печки, фурни и котлони сме сигурни, че ще откриете следващия любим уред на своите готвачи. Добавили сме също парни казани и обръщателни тигани, машини за паста и Бен Мари уреди.

Да, в селекцията продукти на MixHoReCa ще откриете всякакви решения за готварско оборудване. Не само разнообразието ни обаче е плюс, на който искаме да наблегнем. Също държим да подчертаем изключително високото качество на всеки наш уред. Съблюдаваме най-съвременни изисквания и стандарти както за клас изработка, така и за безопасност на уреда и неговата експлоатация. Използвали сме висококачествени материали и най-нови технологии, за да гарантираме получаването на краен продукт, на който можете да се доверите.

Кухня

Цялостното оборудване на вашата кухня едва ли би могло да е по-лесно, отколкото ви осигуряваме ние. Включили сме множество продукти за охлаждане и загряване на храна. Това са нагреватели и охладители, хладилни маси и Бен Мари, фризери и хладилници. Осигуряваме и вакумиращи машини за всички заведения, които имат нужда от тях. Добавили сме изключителна селекция от индукционни уреди. Предоставили сме на ваше разположение и редица уреди, които се използват по-специализирано, но са също така нужни. Сред тях влизат дозаторите за тесто, уредите за запечатване, пресите за бургери и тостерите, а също и белачките за картофи и други. Погрижили сме се и да разполагате с разнообраие от модулни плотове, от работни маси и ловератори. Осигурили сме и професионални кутери, чиито мощни остриета ще оптимизират процесите на рязане и подготовка на хранителните продукти.

Професионално обзавеждане за ресторанти

 

За поддържането на първокласна хигиена и отлични санитарни условия сме добавили и редица уреди за дезинфекция.Такива са дозаторите и диспенсърите, които ще откриете в колекцията ни. Разбира се, заедно с това сме добавили множество топ съдомиялни машини, за да сте сигурни, че съдовете са винаги перфектно чисти.

Стане ли въпрос за аксесоари, не търсете по-далеч. Тук сме предоставили на ваше  разположение редица такива, включително вилици, лъжици, ножове, чаши и чинии, купи и всякакви други предложения.

В тази насока също не сме пропуснали да се погрижим за качеството. Всеки един уред, инструмент или аксесоар е проектиран с грижа за постигане на най-висок клас експлоатационна пригодност, която идва на чудесна цена. Със съвременни технологии, нови стандарти и отлични материали сме осигурили постигането на чудесен краен продукт, за чийто избор няма да съжалите. Уверени сме, че с MixHoReCa можете да постигнете най-добри резултати, които са сравними с тези на топ световните марки. При това държим цената възможно най-ниска и изгодна за крайния купувач.

Професионално оборудване за ресторанти

 

Това обаче не ни е достатъчно!

Защото държим да ви предоставим всеки (или поне почти) един инструмент и уред, от който може да имате нужда. Затова сме добавили още към своята колекция. Такива са редицата инструменти, необходими за вашия бар. Кафе машини и фреш машини, сокоизстисквачки и диспенсъри, цитрус преси и млечни шейкъри, блендери и кафемелачки, а и не само. Всички те са достъпни при нас.

Допълнително сме осигурили редица продукти за заведения за бързо хранене. С нас можете да се снабдите с машини за палачинки и хотдог, уреди за понички и преси за хамбургери, дюнер грилове и гофретници, микровълнови и много други.

В продуктовата ни гама множество от уредите са изработени от неръждаема стомана. За по-удобно сме ги обособили в отделна категория, където да ги намерите на едно място. Тук влизат нашите плотове, шкафове, колички и стойки. Всички те са проектирани с цел да се осигури топ качество, съчетано с лесна експлоатация и дълъг период на използване.

Различни аксесоари сме добавили в категория Обработка на храна. Тук ще срещнете миксери, пасатори, зеленчукорезачки, машини за месене на кайма или рязане на колбаси, за разточване на тесто или почистване на миди и т.н.

Следващият раздел, който желае вашето внимание, това е посудата. Да, колкото и уреди да притежавате, трябва да имате и най-обикновената посуда. С нас обаче тя не е обикновена. Напротив, висококачествена, чудесна, лесна за поддръжка и приятна за погледа. Включени са не само обичайните ножици, вилици, лъжици и прибори за сервиране, но също и комплекти, панери, салфетници, тигани и тенджери, продукти за почистване, кутии за храна, капаци и много други.

Хотелската индустрия също е наш доверен приятел. Затова сме добавили и продукти, от които хотелиерите може да имат нужда. Сред тях сме интегрирали диспенсъри, кошчета, кутии, поставки, кърпи и закачалки, сапунерки и постелки, стойки и четки, свещници и други елементи за постигане на оптимално преживяване на всеки посетител.

Оцени тази статия
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари