Как да опаковате документи и оборудването си за домашен офис

Всеки домашен офис съдържа тонове важни документи, така че това е, което трябва да направите е организирайте и опаковайте документите в домашния си офис заедно с оборудването.

Следвайте някои стъпки, за да опаковате документите си, преди да преместите домашното оборудването:

Стъпка 1. Сортирайте вашите документи

Съгласно едно от основните правила при опаковането на оборудване за преместване , няма смисъл да опаковате и премествате неща, които в крайна сметка ще изхвърлите едва след приключване на действието.

За да избегнете да правите неща, които нямат смисъл, първата ви стъпка към преместването на домашния ви офис, ексивалентно и оборудването е да прегледате натрупаната си документация и да я сортирате в три различни категории:

  • ОПАКОВАНЕ.
  • НАРЪЧКАНЕ.
  • РЕЦИКЛИРАНЕ.

 

Стъпка 2. Изхвърлете вече ненужните документи

Вероятно ще намерите много остарели и ненужни документи, докато подреждате документите си,не губете време да ги опаковате и премествате. Решението е достатъчно лесно:

Запазее всички ненужни документи, които съдържат поверителна информация, и рециклирайте останалата безполезна документация.

Стъпка 3. Опаковайте останалите документи с оборудването ви

След като ви останат само важни документи, които просто трябва да вземете със себе си, следващата ви стъпка е да ги организирате с помощта на действие, полезно за вас.

След това поставете тези основни документи в отделни папки и ги опаковайте в кашони заедно с файлове и цялото оборудване. Можете да използвате обикновени кутии за хартия за копиране, за да опаковате документацията на домашния си офис, ако нямате специални кутии за файлове.

Стъпка 4. Етикетирайте правилно вашите кашони с файлове

След като сте опаковали кашон с основни документи, запечатете капака с тиксо и го обозначете по подходящ начин с кратко описание на съдържанието. Освен това напишете домашен офис върху тези кутии, за да знаете къде да ги занесете веднага след като се преместите в новия дом. С офис оборудването, направете същото.

Стъпка 5. Преместете документите на домашния си офис сами

Ако сте наели хамалска фирма, която да ви помогне да преместите вещите си, тогава имайте предвид, че важните документи, включително поверителни, трябва да стоят с вас през цялото време.

Преместете документацията на домашния офис в колата си, просто защото е твърде рисковано да предадете чувствителна информация на вашите хамали, дори когато тези професионалисти изглеждат надеждни.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари