Ламиниране на мигли

Мода

Ламинирането на мигли – щадящо, полезно и със страхотен ефект

 

Посетете Lash Boutique, където извършваме процедурата с материали от най-висок клас

 

Искате красиви мигли и изразителен поглед, но не желаете да се подлагате на миглопластика? Тогава процедурата ламиниране на мигли, която предлагаме в салон Lash Boutique в град Варна, е точно за вас. Тя е все по-модерна и актуална, тъй като е изключително щадяща и безвредна и в същото време резултатите от нея са много добри. 

Какво точно представлява ламинирането на мигли? 

Чрез тази процедура миглите се повдигат и се постига лифтинг ефект, без да се добавят изкуствени косъмчета. Продуктите, с които работим в нашия салон, са подхранващи, с формули с високо съдържание на витамини и аминокиселини. В резултат на използването им миглите изглеждат по-дълги и гъсти, по-здрави са, а извивките са равномерни и придават изразителен поглед. 

Повече подробности можете да видите тук:

https://myankova.com/laminiran-na-migli 

Ако си правите ламиниране на мигли и се доверите на нашия салон, вече няма да ви трябва извивачка за мигли – всеки, който е ползвал знае, че употребата й е досадна и не много лесна. А и ефектът изобщо не може да се сравнява. За спиралата също можете да забравите и така да спестите време! Звучи прекалено хубаво, нали? А още по-хубавото е, че е напълно реално и постижимо. 

След ламиниране миглите ви са подчертани и изглеждат по-добре и по-важното – вие изглеждате по-добре. Техниката ви дава възможност да бъдете една по-съвършена версия на себе си – не пропускайте този шанс. 

Още повече, че ламинирането на мигли отнема само час, може и по-малко, а ефектът трае около шест седмици. Ако искате по-драматичен вид, в Lash Boutique предлагаме и боядисване на миглите – с него също имаме достатъчно опит и разбира се, работим с най-добрите материали. 

Защо ламинирането е толкова актуално и все повече жени го избират като средство за красота?

Вече казахме, че е безвредно, дори полезно. Работи се с кератин, който прониква дълбоко в космите и заздравява увредените зони. Така структурата на косъма укрепва и той става по-здрав. Тоест, ефектът не е само повърхностен. 

Естествено, както всяка една процедура, за да се радвате на добри резултати, трябва да бъде извършена качествено и с майсторлък. 

Гарантираме, че в Lash Boutique правим прецизно ламиниране на мигли и използваме само качествени продукти. Затова и клиентите ни са доволни и се връщат отново при нас. 

И за да продължим с хубавите новини, трябва да кажем, че ламинирането е напълно безболезнена процедура и може да се прилага при всякакъв тип мигли – независимо дали са тънки или плътни, светли или тъмни, къси, средни или дълги. 

Споменахме вече, че не е нужно да ползвате спирала и извивачка – събуждате се от сън и сте готови за излизане, а погледът ви е красив и изразителен. Но ако все пак желаете още обем и плътност, можете и да сложите спирала – тя по никакъв начин не пречи на ламинирането и не оказва влияние върху ефекта от процедурата. Много вероятно е обаче да видите, че няма нужда от нея, тъй като след ламинирането ще се чувствате като със спирала, дори по-добре! Ще сте спестили време, което да оползотворите по друг начин и това ще ви кара да се чувствате по-спокойни и ще се усмихвате повече. Какво по-хубаво, нали?

Ламинирането не изисква специална поддръжка, след около 6 седмици просто се повтаря. Важно е да знаете, че около едно денонощие след процедурата, не е добре миглите да се мокрят и пипат, за да може веществата да проникнат в сърцевината на косъма и да го заздравят. След това можете да правите всичко, което и преди без ограничения – да ходите на сауна, парна баня, на море да ползвате козметични продукти и т.н. Избягвайте обаче изцяло маслените почистващи препарати, тъй като те ще доведат до по-бързо изправяне на миглите. И мийте миглите всяка вечер, за да се премахнат замърсяванията. Това е, други препоръки и ограничения няма. 

Можете да продължите живота си по същия начин, но с повече увереност и по-красива визия. Ние от Lash Boutique ще дадем най-доброто от себе си, за да постигнем максимално добър ефект и да поискате да ни се доверите отново. 

И накрая малко повече за мен. Аз съм Женя Мянкова, занимавам се професионално с миглопластика във Варна, ламиниране на мигли, поставяне на перманентен грим и други разкрасителни процедури повече от 10 години. Ходила съм на различни курсове за подобряване на квалификациите и усъвършенстване на уменията и продължавам да посещавам обучения, защото човек се учи докато е жив. Салонът ми е нов, уютен, атмосферата е предразполагаща, а препаратите, които ползвам – от най-висок клас. 

Заповядайте в Lash Boutique, където създаваме красота.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари