Обзаведете дома си с модерни мебели: Абсолютно най-лесното ръководство за модерен дизайн

Когато си помислите за дом, какво ви идва наум? Килими във вилен стил, тапицирани столове и флорални мотиви? Или нещо по-модерно и елегантно? Ако вкусовете ви клонят към второто, тогава имаме точното ръководство за декорация за вас.

 

Съвети за декориране на дневната

Дневната е централната част на всеки дом, затова е важно да намерите мебели, които обичате. Започнете с дивана. Изберете диван, който е достатъчно голям, за да можете вие и вашите гости да седите удобно, и който има изчистени, прости линии. Ако търсите нещо с малко повече характер, опитайте диван с шарка или с уникален дизайн. За да балансирате натоварения модел, опитайте да го съчетаете с неутрални възглавници за хвърляне.

 

Съвети за вашата трапезария

Когато декорирате трапезарията си, изберете маса и столове, които са едновременно удобни и стилни. За масата изберете такава, която е достатъчно голяма, за да побере гостите ви, и има изчистени линии. За столовете изберете такива с неутрален цвят и изчистен дизайн. Ако разполагате с място за бюфет или бюфет, това е идеалното място за сервиране на чинии, спално бельо и допълнителни сервизи. За стените изберете произведения на изкуството, които са черно-бели или просто са в неутрални цветове.

 

Съвети за вашата спалня

За спалнята си изберете мебели, които са едновременно функционални и естетически издържани. Това означава, че трябва да запазите леглото си ниско или да намерите начин да го включите в дизайна. За рамката на леглото изберете такава, която е нископрофилна или с изчистени линии. За спалното бельо изберете черна или сива завивка, шалтета за възглавници и чаршафи. За нощните шкафчета изберете масичка с изчистени линии или с нископрофилен дизайн. За скрина изберете елемент с много място за съхранение, който обаче не е прекалено обемист. Използвайте неутрални цветове за стените и подовата настилка, за да запазите единството на дизайна.

 

Съвети за вашата кухня

За кухнята изберете уреди, плотове, шкафове и табуретки, които са в неутрален цвят. Ако можете, изберете уреди с нископрофилен дизайн, за да запазите елегантния вид на кухнята си. За шкафовете изберете такива с изчистен дизайн и достатъчно големи, за да съхранявате всичките си съдове, тенджери и тигани. За подовата настилка изберете плочки или килим с нисък профил. За стените изберете произведения на изкуството в черно и бяло или просто в неутрални цветове.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари