Плюсове от употребата на битумни керемиди

Строителни услуги

Гъвкав покрив се произвежда в най-обширния цветен, текстуриран, декоративен сорт. В богатия асортимент е трудно да не се намери материалът, необходим за дизайна.

В допълнение към горните приоритети, оправдани от особеностите на производството, плюсовете и минусите на битумните керемиди, нарязани на плочки, включват:

Неограничени технологични възможности. Използвайки този вид материал, можете да оборудвате покрив с всякаква архитектурна сложност, независимо от избраната конфигурация и размера на склоновете. Плочките се монтират лесно върху куполи, както и многостранни покривни конструкции с таван.

Съвместимост. Резултатът от инсталацията е в перфектна хармония с екстериора на нискоетажни и високи сгради, направени във всеки от търсените в момента архитектурни стилове. Подходящ както за класика, така и за античен стил, и за новомодни дизайнерски тенденции.

Лесна инсталация. След като се запознахте с правилата за полагане, можете сами да извършите подреждането на покрива с битумни керемиди. Когато се свързвате със строители, не е необходимо да наемате голям екип; няколко души могат лесно да се справят с работата. Трябва да се отбележат забележителните изолационни качества. Битумните керемиди, след като се агломерират под слънчевите лъчи, образуват водоустойчив килим, който предотвратява всички опити на атмосферна вода под каквато и да е форма да проникне в дебелината на покривната система. Гъвкавият покрив перфектно намалява външните смущения от шума, като не позволява на външните звуци да влязат в оборудвания корпус.

Поддържането с право се счита за ценно предимство. Ако една или няколко съседни битумни керемиди са повредени, не е необходимо да премахнете напълно покрива и да инсталирате нов; достатъчно е да замените повредената част на покрива. Препоръчително е повредената зона да се смени с материал с подобен цвят и качество, за който се препоръчва да се запасите с опаковка материал от същата серия, от която е съставен целият покрив. Появата на парче покрив обаче позволява някои цветови вариации, така че е допустимо да се използва малко по-различен цвят.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари