Ремонт на двустаен апартамент

Строителни услуги

Фирма АкваЕМ Ви предлага ремонтни услуги на двустаен апартамент в нова сграда или старо жилище на изгодна цена до ключ. В каталога на нашия уебсайт ще видите снимки на готови работи.

Етапи на ремонт

Всичко започва с разработването на оценка. Този документ описва ясна последователност от манипулации, материали, време и цена.

Планът на проекта за по-нататъшни ремонтни манипулации в двустаен апартамент включва някои характеристики на електрическото окабеляване, текущото състояние на пода, врати, прозорци, водопровод.

Основен ремонт на двустаен апартамент

И така, имате проектен план с изчислената крайна цена на материалите и работата. Следващият етап е подготовка, при която се демонтира старата ел. инсталация, премахват се стенните покрития, таваните и подовите настилки, первазите, интериорните врати и прозорците. Грамотно извършената груба работа е гаранция за висококачествен окончателен ремонт на „апартамента“.

Грубите работи включват подмяна на ел. окабеляване, изравняване и шпакловка на стени, саниране на инженерни мрежи (ВиК, парно, канализация), монтаж на прозорци и первази, врати. Таванът се подготвя за довършителни работи.

След това те се довършват. Нанася се последният слой шпакловка, боядисват се или се монтират таваните, нанася се слой декоративна мазилка, стените се боядисват, подът се монтира.

Характеристики на козметичния ремонт

В процеса се актуализира дизайнът и декорацията на дома.

За разлика от основния, козметичните „процедури“ се правят по-често, около веднъж на 5 години.

По отношение на времето трае не повече от месец, но най-често е 2-3 седмици. Крайната цена се определя от сложността и обема на необходимата работа, използвани консумативи.

Специалистите на нашата компания са готови да разработят и предложат изгодни варианти за ремонт на двустаен апартамент, изпълнение на стилен дизайн и модерно обзавеждане.

За всякакви въпроси, които Ви интересуват, можете да се свържете с нас на посочения в раздел „Контакти“ телефон или да се обадите.

 

Оцени тази статия
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари