Скъп ремонт на апартаменти в София

Строителни услуги

Ако наистина искате да подобрите качеството на живот и да се насладите на всеки момент, прекаран у дома, то определено трябва да направите скъп ремонт на апартамента. Думата скъп в случая не означава количеството похарчени пари, а качеството на ремонта и неговото възприятие.

 

Каним ви в  студиото за дизайн и ремонт Ем Строй Ремонти , разположено в София. От 2010 г. извършваме ремонти по дизайнерски проект, който е 100% съобразен с нуждите и вкусовите предпочитания на клиентите. Работата се извършва от опитни майстори с най-висока квалификация. Освен това получавате не шаблонен ремонт в модерен стил, а функционален и безупречен ремонт на апартамент, изпълнен индивидуално по дизайнерски проект.

 

Какви са отличителните черти на скъпия ремонт на апартамент

 

Както вече отбелязахме, не става дума толкова за пари, колкото за отличителните черти на ремонта от висок клас. Разбира се, никоя уважаваща себе си компания няма да свърши без пари работа, с която не всеки специалист може да се справи. Въпреки това, нека поговорим за отличителните черти на скъпите покрития, тук са важните моменти.

 

Така че скъпият ремонт, който също е елитен ремонт или ремонт от премиум клас, се извършва при спазване на определени изисквания.

 

Това, което винаги включва скъп ремонт на апартамент

Наличие на дизайнерски проект

 

И то не типични, а предназначени специално за хора, които ще живеят в апартамент. Разгледахме това много подробно в отделна статия  , Как да започнем да проектираме . Там ще намерите изчерпателна информация. Включително какъв трябва да бъде дизайнерският проект. Е, плюс това как всичко се случва на етапи в сътрудничество с Ем Строй Ремонти.

Измервания и груб ремонт

 

Безупречното качество на грубия ремонт на база измервания, получени чрез лазерно сканиране на помещенията. Тоест, неработещ с ролетка ще използва метода на напасване, за да определи къде да изгради стените. Работата се извършва въз основа на надеждни данни.

преустройство

 

Сложно преустройство, при което „движението на преградите“ предполага по-добро зониране на пространството. И най-доброто за начина на живот и любимите дейности на собствениците на този имот. Освен това е необходимо да се вземат предвид съвременните принципи на преустройство, като се добавят, ако е необходимо, технически помещения.

 

Отлична светлина

 

Важно е да се възползвате максимално от естествената светлина. И в допълнение към това трябва да се използват разнообразни лампи и осветление (ниша и място). С помощта на лампи можете отново да зонирате пространството и добре да осветявате необходимите части от помещенията.

Предимно вградени мебели

 

Повечето шкафове и рафтове се поставят в предварително планирани ниши, които не претрупват пространството и не развалят гледката. Това е особено важно, например, в банята, където не искате да оставяте аксесоарите за душ на видно място. И разбира се, неща като ютия и дъска за гладене също се поставят в затворени, често вградени шкафове или дори отделни стаи.

Без допълнителен декор

 

Само в определени стилове и само определен декор се подбира към мястото. Просто така, не е необходимо да се подреждат и окачват нефункционални вещи, дори и в големи количества, за модерни ремонти. И да, ако има лампа на холната маса, тогава тя трябва да свети добре. Разбира се, важно е да се вписва идеално в интериора. Но основната и функция е да осигури правилното осветление. В противен случай изобщо не трябва да се избира.

 

Завършване с висококачествени материали

 

Всичко, което виждате в апартамента, трябва да е перфектно. Следователно е невъзможно да се спестят скъпи ремонти на подовата настилка или на перваза. Ако говорим за ремонт до ключ с обзавеждане, тогава все още е по-трудно за изпълнителя. В крайна сметка всеки детайл, независимо дали е кран в банята или дръжка на чекмедже в скрин, разположен в спалнята, трябва да бъде в перфектна хармония с избраната концепция за ремонт.

 

Кой трябва да извършва първокласни ремонти

 

Някои смятат, че ако следвате последната точка и, ако е възможно, предишните, тогава можете да наемете работници според рекламите и да направите всичко добре. Но чудеса не се случват, но резултатите от такова сътрудничество са много предвидими. И за да разберете, ще говорим за най-често срещаните от тях.

 

По правило резултатът е повредени материали и некачествен ремонт. Съгласете се, че е невъзможно да поставите плочки равномерно върху извити стени. И това е само един от примерите. А сега си представете, че не сте спестили от плочки, както и от други материали. Тоест наистина сте взели материали от премиум клас и сте ги дали на „специалисти“.

 

Първо, не се изненадвайте, ако не могат да разберат правилния дебит. Най-вероятно ще трябва да купите повече, но тогава, може би, да не влезете в сянката, тъй като в различни партиди стоки нюансите може да не съвпадат на 100%.

 

Второ, без да знаят как да работят с първокласни материали, работниците вероятно ще направят нещо нередно. Имаше случаи, когато не само, да речем, шаблонът не беше подравнен, но и инсталацията беше извършена с помощта на грешни крепежни елементи и компоненти. Или на кръстопътя на две покрития, вместо идеално равен шев, виждате праг със самонарезни винтове.

 

Трето, резултатът от работата с висококачествени материали ще изглежда по-зле от ремонт от комфортна класа, извършен внимателно. Тоест, както се казва, добрите материали бяха похабени напразно, подрязването все още се извършва криво и всичко изглежда смешно.

Имайте предвид, че говорихме само за качеството на ремонта. А има и други критерии.

 

С какви проблеми ще се сблъскате, ако решите да спестите от специалисти по ремонта

Несъответствие между проекта и реално извършената работа

 

Най-вероятно ще направите това, което те могат. И ако има оплаквания, пак едва ли ще реши нещо. Особено ако няма споразумение и плащането се извършва в брой. Освен това лудите екипи със сигурност ще настояват за авансово плащане. Но по-добре се примирете предварително със загубата на пари и с факта, че ще трябва да се задоволите с това, което по принцип може да направи „горко на работниците“.

 

„Ем Строй Ремонти” извършва ремонти стриктно според договора, не взема авансово плащане за работата, фиксира цената по документи, както и сроковете. При пропуснати срокове плащаме неустойка, като цената не се променя в процеса. И, разбира се, при нас няма да се сблъскате с нито една от неприятните ситуации, описани по-горе. Ние извършваме първокласни ремонти от всякаква сложност от 2010 г. И оттогава не е имало нито един недоволен от качеството или комфорта на взаимодействието на клиента. И да, ние извършваме цялата работа  от висококвалифицирани специалисти на пълен работен ден .

Нефункционален ремонт, лош вкус

 

Има много фактори, които трябва да се съпоставят, за да се окаже резултатът точно такъв, какъвто трябва да бъде при вас. Тоест апартамент след ремонт трябва да отговаря на всички критерии: от визуална привлекателност до максимална функционалност само за вас. Ако обичате да готвите и прекарвате много време в кухнята, тогава ви трябва поне просторна и добре осветена работна зона. Освен това за всички електрически уреди и оборудване трябва да направите гнезда. Всичко това е обмислено предварително и ако не, тогава започват опасни и грозни аматьорски представления под формата на удължители и тройници.

 

Що се отнася до лошия вкус, той също е доста често срещан. И дори ако дизайнерът, който разработва проекта, някога е бил на стаж в Лондон, но ако не проследява промените и тенденциите и не подобрява уменията си, тогава това едва ли ще бъде добър избор за вас. Както обаче и неопитен фрийлансър, който обещава да разработи  цялостен дизайнерски проект на приказно ниска цена.

 

Най-честите грешки при създаването на концепция за ремонт включват избор на стил и адаптирането му, както и разбиране на характеристиките на модерен стил. Тоест модерната класика и класиката преди 10 години са два напълно различни стила. Освен това си струва да се каже, че модерният ремонт винаги включва смесване на стилове. Няма нужда да се фокусирате върху едно и да следвате сляпо неговите канони. Задачата на специалиста е правилната комбинация от няколко стила и адаптирането им към вашия имот.

Специалистите на Ем Строй Ремонти имат безупречен вкус и непрекъснато усъвършенстват уменията си, подобрявайки уменията си. С нас ще станете собственик на стилен и обмислен интериор в модерен стил. Можете да се запознаете с произведенията на Ем Строй Ремонти, като разгледате  Портфолиото .

Бихме искали да ви кажем много повече, но е по-добре да го направите под формата на лична консултация. Така получавате точно информацията, която ви интересува. Каним ви в офиса на Ем Строй Ремонти, разположен в самия център на София. Можете да изберете удобен начин за връзка с нас от  страницата Контакти .  Обадете  се на тел. 0896221099

 

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари