Списък с допълнителни услуги, предоставяни от хамалска компания с опит

Наемането на фирма за преместване, може да направи всичко различно. Професионалните хамали не само разполагат с опит и оборудване, за да транспортират вашите вещи безопасно, но много от тях предлагат и широка гама от допълнителни услуги, за да улеснят преместването ви. От опаковане и разопаковане до специални опции за обработка и съхранение на собственостите, опитна хамалска фирма за преместване, може да ви предостави подкрепата и ресурсите.

В тази публикация в ще добиете представа за различните допълнителни услуги, които хамалска фирма с опит може да предложи, за да можете да изберете правилната фирма за преместване.

Транспортна услуга №1

Фирмите за хамалски услуги предоставят застраховани и най-добрите в класа си транспортни услуги, автомобилен транспорт , включително прехвърляне на вашите луксозни или спортни автомобили.

Хамалските фирми за преместване предоставят бързи услуги по преместване без щети, като използват висококачествени материали и оборудване.

Съхранение и складиране

Ако трябва да съхранявате вещите си преди или след преместването си, можете да потърсите хамалски компании, които предлагат услуги за съхранение. Някои фирми за хамалски услуги също си партнират с компания за съхранение на трета страна. Тези услуги включват решения за краткосрочно и дългосрочно съхранение, така че можете да избирате според вашите изисквания.

Те гарантират пълна сигурност на вашите стоки и предлагат климатизирани и осигурени складови помещения и различни други съоръжения на достъпни цени. След срока на съхранение те доставят вашите стоки до входа ви.

Услуги за преместване на домашни любимци

Компаниите за преместване на домашни любимци са специализирани в транспортирането на вашите домашни любимци до ново място без проблеми или дискомфорт за тях.

 

Услуги по преместване на офиси

Преместване на офис изисква много трудоемки задължения, като опаковане на безброй, бюра, електронни стоки и преместване на обемисти предмети и т.н. Наемането на професионална хамалска компания може да бъде от полза, защото експертите са опитни и оборудвани с необходимите консумативи и инструменти, за да се справят с всякакъв размер преместване на офис .

Те ще опаковат офиса ви бързо и сигурно, като същевременно гарантират нулева повреда на вашите офис вещи.

Услуга за преместване на центрове за данни

Професионалните хамалски компании също предлагат услуги за преместване на центрове за данни, което не е нещо, което можете да направите без професионална помощ. Центровете за данни са обемисти, тежки и чупливи. Те са чувствителни към прах, вода и въглеродни вещества и лесно се повреждат. Преместването на центрове за данни включва физическо преместване на сървъри, системи за съхранение, мрежово оборудване и други компоненти.

 

Наемането на професионално квалифицирани хамали бг, може да бъде от полза, тъй като те разполагат с квалифицирани и опитни хамали, които да се справят с преместването.

 

Услуги по преместване на шоуруми

Много компании за хамалски услуги предлагат услуги за преместване на шоуруми като част от техния списък с услуги. Тези компании обикновено разполагат с оборудването, работната сила и експертния опит, за да се справят с физическия аспект на преместването на шоурум, включително опаковане, товарене и транспортиране на експонати, мебели и друго оборудване.

Някои услуги за преместване на изложбени зали могат също така да предлагат допълнителни услуги като помощ при планиране и координиране, инсталиране на експозиционни артикули и мебели в новия шоурум и др.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари