Съвети за преместване при лошо време

Дом и Семейство

Преместването е стресиращо по всяко време на годината и при всякакви външни и неблагоприятни условия. Добрата новина е, че вашите професионалисти от “Hamalite.bg” са в състояние да поддържат нещата под контрол в график и да вървят напред, независимо от дъжд, сняг или силна жега. Идваме подготвени за работния ден, дори когато това означава да го правим под дъжда.

По-долу разглеждаме някои съвети за преместване при лошо време. Тези съвети могат да ви помогнат да поддържате равновесие и ниско ниво на стрес, въпреки списъка със задачи за деня.

  • Обсъдете с хамалската компания възожностите за преместване при лошо време

Всяка хамалска фирма има собствена политика за преместване при лошо време. Тази политика може да включва подробности за това при какви условия ще работят, като например дъжд, киша, сняг, гръмотевични бури и тропически бури.

  • Подгответе се за преместване при лошо време

Лошото време затруднява работата на открито. В ден със виско жега улеснете нещата за всички, като имате под ръка много бутилирана вода за вашите професионалисти в местенето на дома ви. Те ще оценят жеста и осигуряването на вода им позволява да продължат да работят. Също така се уверете, че се предпазвате от слънцето и силната топлината.

Когато се местите в студено време, носете топли и теро дрехи. Не забравяйте и ръкавиците и зимната шапка. Когато е дъжд носете гумени ботуши и водоустойчиво яке. Дръжте чадърите на разположение за себе си и за вашите близки също.

  • Изчакайте опасните метереологични условия да преминат

Никога не е безопасно да стоите навън по време на гръмотевична буря. Ако във вашия район има гръмотевици и светкавици, по-безопасно е да оставите силната буря да отмине. Пренасянето и транспортирането в дъжда е едно. Излагането на риск от нараняване е съвсем различен въпрос. Петнадесет минути до половин час могат да направят значителна разлика за вашата безопасност.

  • Покрийте големи предмети

Когато се местите при лошо време, трябва да покриете мебелите и другите си обемисти предмети с найлон, за да ги предпазите от намокряне и да не ги съсипете. Вашите професионалисти по преместване от Hamalite.bg ще доставят  одеяла и найлони, ако е необходимо. Но никога не пречи да се подготвите за неепредвидимото време, като имате под ръка и допълнителни одеяла и кърпи. Още по-добре, инвестирайте във водоустойчиво платно за многократна употреба.

Опаковайте вещите си от вашите професионални хамали

Преместването при лошо време е много по-малко стресиращо, когато вашите професионални хамали опаковат. Техните опаковъчни материали и методи предпазват вашите вещи от дъжд, сняг, студ и топлина. Това е особено важно, когато имате домашна електроника, офис оборудване, книги и произведения на изкуството.

  • Използвайте кърпи за защита на пода

Ако имате кърпи, парцали или килими, които можете да използвате, за да предотвратите следите от вода и кал в дома ви, предложете ги достъпни за вашите професионални хамали. Разбира се, те винаги ще направят всичко възможно, за да поддържат подовете ви чисти.

  • Освободете незабавно влажните кашони

След разтоварването на камиона е важно да разопаковате кашоните си възможно най-скоро. Но ако някой се намокри при преместване при лошо време, разопаковането е особено важно. В противен случайпо вашите вещи може да се  образува мухъл.

Най-добрият ви ход на действие е да наемете вашите професионални хамалски услуги за разопаковане. Те могат да свършат тази работа бързо и ефективно. След това те изнасят опаковъчните материали вместо вас.

Професионалистите за преместване помагат да го направите по-лесно при лошо време

Вашите професионални хамалски услуги имат необходимия опит, за да ви помогнат по-лесно да се справите с преместването при лошо време. Работили сме при почти всички метеорологични условия, и знаем кога да спрем работата за безопасност. Разбира се, когато сте готови да се приспособите към лошите метеорологични условия, това улеснява преместването за всички.

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари