Вътрешни ремонти до ключ от Якимов Стил

Строителни услуги

Имате нужда от довършителни работи?

Да си свършим работата – бързо и качествено!

Предлагаме професионални довършителни услуги! Компанията „Якимов стил” в София ще извърши качествено, евтино и бързо вътрешни ремонти на апартаменти и частни къщи. Повикани сме, защото при нас е удобно и надеждно – нашите майстори еднакво добре ще монтират врати, окачени тавани, шпакловка и тапети.

Обслужваме всички райони на града и региона. Ще започнем работа в удобно за вас време, при необходимост – още днес, до час след заявка. Даваме официални гаранции за услугите, подписваме договор. Няма нужда да го правите след нас, а това е основното!

Имате ли нужда от майстор? Майсторите на компанията ще дойдат на всеки адрес и ще извършат работа дори в най-отдалечените населени места. Предлагаме довършителни услуги в София – нашите специалисти са призовани да довършат апартаменти, къщи, вили, хотели, кафенета, бани, сауни.

Нашите клиенти в София знаят, че ние ще извършим всякакви интериорни работи – на дърво, мазилка, бетонни тавани. Довършителите от компанията Якимов Стил са универсални специалисти, които ще се справят с всяка, дори и с най-трудната задача.

Работим с всякакъв обем. Някои клиенти поръчват довършителни работи до ключ в София, докато някои се нуждаят само от дребни ремонти в кухнята, банята или стаята. За разлика от повечето частни търговци и фирми ние не отказваме на никого.

Бригади довършители обикновено отиват на голям обект, където трябва да се направят значителни обеми. Работите се извършват в определен ред и, разбира се, в съответствие със строителните технологии без изкуствено ускорение.

Ако е необходимо, майстор ще дойде при вас до 60 минути след получаване на заявката. Майсторите на компанията живеят и работят в различни райони на София, така че имат възможност да стигнат до обаждането максимум за час.

Професионални довършителни работи

Нуждаете се от ремонт? Домашен сервиз „Домашен майстор“ ще ви изпрати най-добрия екип от довършители. Майсторите на фирмата имат специално образование и достатъчен трудов стаж, за да се справят и с най-сложните задачи.

Защо клиентите викат майстори довършители от нашия сервиз:

  • еднакво добре извършваме вътрешни и външни довършителни работи;
  • идваме със собствени инструменти – перфоратори, отвертки, шлайфове, резачки за плочки, нивелири са винаги с нас;
  • почистваме след себе си – оставяме работното място чисто всеки ден.

Предлагаме да извикаме довършител, за да изпълним красиво и компетентно следните видове работа: залепване на тапети, полагане на плочки, линолеум, ламинат, инсталиране на интериорни врати, завършване на фасадите на къщи.

Най-важното професионално предимство на нашите майстори е, че извършват дограма. Довършителните къщи, вили, дачи, построени от кръгли трупи, дървен материал или рамкова технология, изискват специални знания и умения. След нас можете да сте сигурни, че облицовката, имитацията на дървен материал, блоковата къща ще лежат перфектно, без пукнатини и огъване на отделни ламели.

В допълнение към жилищните помещения, ние работим върху декорацията на магазини, кафенета, аптеки, хотели, ваканционни домове. Попълнете заявка – когато се свържете с нас, ще получите качествено изработена поръчка.

Довършителни работи: цени, отстъпки, гаранции

Нашите цени за довършителни работи са сред най-изгодните в София. Ние няма да твърдим, че нашата цена е най-ниската, но нашият сервиз се опитва да направи цените на услугите достъпни за всички жители на нашия град и регион.

Специални привилегии – за пенсионери и тези, които поръчват големи количества довършителни работи. Тарифите за тях стават още по-ниски, тъй като в този случай предоставяме добри отстъпки. Крайната сума на довършителните работи ще бъде значително по-малка от изчислената при основните ставки.

Даваме гаранции за всички видове работа, сключваме официален договор, в който е посочено всичко, което трябва да извършат майсторите. Освен това имаме гаранционен отдел, чиито мениджъри решават проблемите много бързо. Всички заявки от клиенти се разглеждат в същия ден.

Предупреждаваме ви, че обръщането към частни майстори (чрез безплатни реклами) може да завърши зле – може да се окажете с лошо свършена работа или без пари. Ето защо е по-надеждно незабавно да се обадите на професионалисти.

Необходими са довършители – има решение. Домашен сервиз „Домашен майстор“ бързо и евтино ще извърши външна и вътрешна декорация. Ние знаем как да постъпим правилно. Ние обработваме поръчки в момента на контакт.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари