Защо да си купим нова бебешка количка

Деца

Наличието на нова бебешка количка е от изключително значение за всеки родител, който иска да осигури безопасността и комфорта на своето бебе. Независимо дали сте бъдещи родители или вече имате деца, е важно да се вземе предвид изборът на правилната количка. Новата бебешка количка има няколко явни предимства, които ще бъдат от полза за вас и вашето малко дете.

Предимства на новата бебешка количка

Най-голямата предимство на новата бебешка количка е свързана със сигурността. Като нова, тя притежава свежи и надеждни материали, които осигуряват здравина и издръжливост. Изработена е със специални дишащи текстилни материали, които ще позволят на вашето бебе да се чувства комфортно, дори по време на горещите летни месеци. Наличието на нов механизъм за фиксиране прави бебешката количка по-стабилна и предотвратява механичните проблеми, които може да бъде опасни за вашето бебе.

 

Друго предимство на новата бебешка количка е функционалността ѝ. Производителите на нови колички се стремят да създадат продукт, който отговаря на всички нужди на родителите. Те са оборудвани с различни системи за регулиране на височината на дръжката и наклонът на облегалката, които ще ви позволят да поддържате най-удобната позиция при бутане на количката. Бебешката количка е една от най-важните инвестиции, които може да направите, когато става въпрос за вашето новородено дете.

 

Защо трябва да бъде нова детската количка? Защото тя осигурява максимална безопасност и комфорт на вашето бебе. Едно от големите предимства на новата детска количка е, че тя отговаря на всички стандарти и изисквания за безопасност. Когато количката е нова, можете да бъдете сигурни, че всички компоненти са в перфектно състояние и функционират правилно. Системите за заключване на количката, стабилните колела и солидната рамка ще ви гарантират, че детето ви е в безопасност при всяко движение.

 

Комфортът на бебето е от решаващо значение, а новата бебешка количка го осигурява. Всичките седалки и матраци са създадени, за да предоставят оптимално покритие и мекота, като същевременно подпомагат правилното равновесие и позиция на бебето. Новата количка ще ви позволи да гарантирате максимален комфорт по време на разходка на вашето бебе, тъй като е създадена със специални механизми за абсорбиране на вибрациите и шума от пътя и не е амортизирана във времето от предишно използване.

 

Хигиената е още един важен фактор, който повлиява избора на новата бебешка количка. Като нова, тя идва без следи от употреба и е по-лесна за поддържане и почистване и най-вече не крие опасности за вашето дете.

 

Видове бебешки колички

Най-оптималния и практичен вариант, коъто можете да направите е избора на комбинирана бебешка количка. Вариантите, които можете да разгледате са два:

  • Модулна – коша за новородено и седалката са два отделни модула, които се монтират на шасито;
  • Трансформираща се бебешка количка – в този случай производителя е заложил на механизъм, при който коша  за новородено се трансформира в седалка и обратното.

Вземайки предвид тези две разлики количките се делят на два варианта:

  • Бебешки колички 2 в 1 – включени двата модула: кош за новородено бебе над 6 месеца и седалка за дете или трансформиращи се от едното в другото;
  • Бебешки колички 3 в 1 – горния вариант, но има добавено и столче за кола – кошница група 0+ от 0 до 13 килограма, което може да се монтира на шасито.

 

 

За повече информация не се колебайте да се свържете със специалистите от онлайн магазин Tedko.bg за консултация или просто съвет.

 

Оцени тази статия
( No ratings yet )
Бележник
Коментари