Ремонт на четиристаен апартамент в София

Строителство

Голяма площ от 4-стаен апартамент е достатъчна възможност за реализиране на дизайнерски идеи. Организирайте пространството според принципа на свободното планиране или създайте традиционен интериор, в който всеки член на семейството ще има своя собствена стая – изборът е ваш.

Не е нужно да пестите сантиметри пространство и да ограничавате избора на концепции – можете да реализирате най-смелите идеи на голяма площ.

Откъде да започнете ремонт на 4-стаен апартамент

 

За да направите ремонта на четиристаен апартамент добър, започнете да се придвижвате към уютно пространство чрез следните стъпки:

  1. Разработете дизайнерски проект, като вземете предвид всички детайли на бъдещия интериор, включително инженерни системи.
  2. Изберете висококачествени строителни и довършителни материали;
  3. И най-доброто от всичко – поверете ремонтните дейности на професионалисти, които ще се погрижат за всички въпроси на проектирането, ремонта и последващото почистване на помещенията.

„Аква ЕМ“ ще ви помогне да реализирате вашите идеи за уютно, стилно и функционално пространство. Нашият екип се състои само от теснопрофилни специалисти , които познават своя бизнес в дълбочина. Ние сме уверени в безупречния резултат от работата, затова сключваме споразумение и приемаме плащане след завършване на проекта.

Стилове за ремонт на 4-стаен апартамент в нова сграда и препродажба

Стилът се избира въз основа на желаното оформление на пространството . Ако сте се спрели на традиционно оформление на помещенията, помислете за концепциите:

  • Класиката е за тези, които ценят елегантността, античната естетика, комфорта.
  • Модерен стил. Характерни са простота, прави линии, правилни форми, демократичен избор на материали. Модерният стил изключва прекомерния декор и обемисти дизайни.
  • Възраждане. Подходящо за любителите на луксозния интериор. Тук са подходящи резба, позлата, боядисване. При създаването на такъв интериор симетрията и пропорционалността са основни.

Ако задачата ви е да направите ремонт в апартамент с отворен план, обърнете внимание на стиловете:

  • Индустриални (индустриални или тавански), където се използват тухлени и бетонни повърхности, метални стелажи.
  • Бохо-шик е решение за креативни хора, които обичат ярките цветове. Концепцията съчетава ориенталски и френски мотиви. Бохо-шик интериорът може да използва антики, текстилни елементи, бляскави лампи, ръчно изработени килими.
  • Модерен. Тази концепция е подходяща за тези, които обичат ярки цветове, асиметрия, грациозни извивки, арки, витражи.

Поръчайте ремонт на 4-стаен апартамент до ключ – 0896221099

Ако ви е трудно да изберете идея за ремонт на 4-стаен апартамент в нова сграда, обадете ни се. Опитните дизайнери ще предложат няколко варианта за интериор и ще вземат предвид вашите желания!

 

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари