Всеки предприемач иска бизнесът му да се откроява, да се появява сред първенците, при отправяне на заявки в Google!

Уеб дизайн и SEO оптимизация Интернет маркетинг

Всеки предприемач иска бизнесът му да се откроява, да се появява сред първенците, при отправяне на заявки в Google!

Вашият сайт никога няма да бъде открит от хората, ако не е включен в директория. Той ще бъде просто като „запустяло място в края на града”. Google и Yahoo са ключовите директории в Интернет, затова ако искате сайта ви да е достъпен, той трябва да бъде включен в тях. Колкото по – висока е позицията ви в търсачката, толкова повече трафик ще си осигурите. Трафикът ще доведе до повече печалби и вашия бизнес ще провърви. Ето затова е важно да бъдете на колкото се може по – висока позиция в списъците на търсачката. Различните търсачки имат различни изисквания за класиране на сайтовете и всички тези методи се крият в дълбоко пазена тайна. Google на спира да обновява своите алгоритми всеки ден.  С помощта на своя екип от програмисти търсачката гигант постоянно усъвършенства методите за изкачване на сайтовете в класацията. Затова,ако искате да постигнете успех, по – добре играйте по правилата.  Не си позволявайте т.нар. „black hat” SEO методи. Това са техники, известни още и под името „неетично” SEO. Те могат да ви предоставят бързи, но краткотрайни резултати. Black hat SEO не се придържа към правилата и условията на търсачките. С подобни техники вашия сайт няма да просъществува дълго, затова по – добре се ориентирайте към т.нар. „white hat” SEO. Много и много за white hat можете да научите от фейсбук групи, от конференции, от партньори.  Това включва получаване на повече входящи връзки, уникално съдържание, подходящ анкър текст, ключови думи и други. Правилната комбинация между всички тези фактори, както и малко късмет, ще допринесат за покачването на вашия ранг.

Как да постигнете по-добро класиране?

За да си осигурите по – висока позиция в Google, най – напред трябва да имате добра основа. Вашият сайт трябва да има ясно изградена йерархия. Нека заглавията ви бъдат с маркер H1, H2 и т.н. Придържайте се към текстов, не към графичен формат за всички линкове на вашите страници. За основното съдържание използвайте текст, а не изображения – ботовете на Google не могат да ги разчетат, затова няма значение, че сте избрали най – красивите.

Винаги пишете информацията за вашата аудитория, а не за търсачката. Нека хората разберат, че ви е грижа за тях. Така те ще ви осигурят повече входящи връзки, които са едно от основните неща за постигане на по-високи позиции.

Ако ви е трудно да постигнете добри резултати, то тогава трябва да се обърнете към дигитални агенции! Пишете ни, за да Ви предложим SEO стратегия, чрез която да подобрите класирането си! Не се бавете … Конкуренцията Ви действа, при това агресивно!

Гугъл заема огромен дял в интернет тръсенето!

Google притежава повече от 80% от пазарния дял на глобалното търсене. Затова постигането на високи резултати в търсачката гигант е изключило важно, тъй като това ще ви гарантира развитие и добри печалби.

 

Източник: Официалната страница на дигитална агенция Висео

Оцени тази статия
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Бележник
Коментари